Šta biste prvo uradili da imate natprirodne moći?

1. Onemogućio bih konektovanje na net svima sa IQ<92. Ovo 92 nema veze sa policijom. A možda i imka!

2. Uz'o bi svu vodu iz Pacifika, izvadio svu so iz nje, posle vratio vodu 'de je i bila, a onda bih napravio najveću solanu na svetu, isto u Tuzli.

hahahahhahah pobjeda

3. Vratio bih se u '84 i ubio Slobu i Antu. Onda bih postao premijer Đugoslavije, devedesete bih kupio gomilu oružja iz SSSR i sjebao Kroaciju i Sloveniju, čime bi bila napravljena Velika Srbija, kojom bi ja vladao.

4. Bruce
    Oduzeo bi Vučici moći i poništio sve što je napravila...

Nećeš moći, zvaću decu! :) A ondak ja učinim da nestanu sva alkoholna pića pa ti vidi šta ćeš. :P :)

5. pa uzeo ti je moci. ne igras se fino jebote....

6. Ne zna on za tajnu moć ;)

7. Uz'o bi svoj dupli i napisao 3 definicije za jedan dan...

8. Sazno bi pravi identitet MOGSHE(bolji od svih)

9. Ja ništa, ništa mi ne fali. ♥

10. Vjerovatno bih se pretvarala da nemam super moći, a činila bih nevjerovatno dobra djela (svi bi bili zapanjeni mojom dobrotom i velikodušnošću), postala bih heroj..
    Onda kad već postanem svjetski poznata, vjerovatno bih se smorila od svega toga, povukla u osamu i živjela od prodavanja svog imena u vidu svega i svačega, jer sam, jelte, heroj.

11. Probo svih SVE droge, jer znam da neću da se navučem nit dumrem kasnije.

12. ja ne bih volo da imam natprirodne moći, to nije put kojim se betmen vodio!

13. to nije put kojim se betmen vodio!

Građani te vole! ♥

14. Кое "натриродне" моћи?

15. Probo svih SVE droge, jer znam da neću da se navučem nit dumrem kasnije.

Ahaha, vidiš ovo je do jaja. :D

16. Jednu bi jebo dok bi mi ga druga pušila.

17. Sredio bih obrazovanje u Srbiji. A onda bi se sve rešilo. Malo pročistio od bagre, političare sve kolektivno u zatvor, a posao bi dobijali najpametniji, koji izađu iz pravog sistema školstva. Kaki sam Žarko Obradović!

18. Vratio bih se kroz vreme kako bih ubio prvi organizam. Tako bih unistio sav zivot.

19. Spremio bih svoju sobu za 1 sekundu.

20. Vratio bih se kroz vreme kako bih ubio prvi organizam. Tako bih unistio sav zivot.

A i ovo mi se svidja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.