Žargonaut - izmišljanje hrvatskog slenga

1. ko je ko tamo na fejsu?

2. Ja sam na fejsu i bijem bitku za slobodan žargon lololo

3. Ova žena ima, otprilike, 200 godina.

4. 260 i ne zna najbolje šta je snašlololololo

5. HRTAT Jasna Malec Utrobičić ALI ZAŠTO SU TI LJUDI PISALI SAMO TAKVE RIJEČI ???? TATRH
    hahahahahahahahahahah

6. skratili smo jasni 10 meseci života. Biće dobro ako preživi ovu noč.
    Mada joj prognoziram Petrinu sudbu, obesiće se...

7. heheheheheheh zalepila skroz...
    Ode Petra, saće i Jasna...izgleda da će Petar Pan Pezos ipak biti admin tamo lololo

8. ja sam poslo onoj petri mejl, izjavio sam joj sućut pošto se očigledno obesila....uključen mi žargonaut 24h dnevno al ne izbacuje ništa

9. ae ljudi di ste nestali!?

10. Ta Jasna je izgleda neka nadrkana hrvatska glumica...
    A ova druga Mihela Hadrian , bivša pevačica i autor erotskih romana lololo

11. Aaaaaaaaaaaa, Šarlo znači neveruem! Erocki romani, zabraniti Mihelu Hadrian.... hahahahaha koje ludilo!

12. Jebotbog, koliko godina ima ona adminuša na gejbuku? Da nije crkla noćas, il tak nešto?

13. Jel treba da te ova odobri baba?

14. које лешине мртве, смарају ту по фејзбуку, трипују неку финоћу а примиле би копљара у дувњак на кеца.

15. ххахахах али ЈАСНА ЈЕБЕ ПИЧКОМ У КУРАЦ
    баба има 67 година хххахахаха

16. A jeble majku samo brisu komentare i tripuju se da su neko i nesto ko onomad KOstic

17. ne vredi mora na finjaka da se poprckuju...
    a kad nas ima više, recimo deset odjednom pa onda svi navalimo s vulgarizmima, onda neče imat vremena da brišu

18. Pa ajd da se organizujemo u neko doba dana ili sad ako nas ima dovoljno

19. sad piskaramo samo ja i benjamin....ko je benjamin?
    kad onako čoporativno krenemo onda ne omgu da brišu jer se pogube

20. Taman htjedoh napisati ovo što i Deniks, dajder da se organiziramo jedared pa da ih napadnemo kvalitetno, ko što nekada jebavašmo silne klipove i grupe.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.