Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja te šišmiše napadam i ništa. Je l' treba nešto da sakupim da bi napad delovao ili šta?
Lepo si se ti potrudio, mada, meni ovo nije nešto :)
Ajde bacite neki screenshot da vidimo
Dobro procitajte sta je napiso Maestro, da ne bi cistili monitor.
svaka čast tebi na trudu i sva, ali ono mene smorilo
Jebo mater, sline na svakom koraku, smorile su.
Hvala svima na poyitivnim komentarima.
Gejmplej sigurno nije naročito zanimljiv ali ono volio bih da više obratimo pažnju na sprdačinu. Nešto tipa:
http://www.youtube.com/watch?v=oCruJzlWefE
A moglo bi da posluži i kao neka vrsta hronike događaja sa Vukajlije.
PS: U verziji 0.1.1 očekujte odlazak na Džejov koncert.
PPS: 'Oćete da izbsčim protivnike skroz? Mogu i da napravim da ih rijeđe sreete.
Nemoj, umjesto sline nek budu KTITORI koji brišu postere decxko, a oni šišmiši da budu moderatori :D
stvarno ko Šajning Fors, kako sam to nekad prao i gubio sate i sate:)
Aj kad ste raspoloženi tako, šta mislite koga da stavim za glavnog lika? A ko da bude negativac? Ipak ste duže tu, znate bolje to.
svaka čast za trud pazlfokse, al' meni je ovo malčice glupo (:
x 100
Pa šta očekujete? Da napravim nešto pametno lol :D
Ali ono, ovo sam samo nabacao da vidim 'oćete moći da pokrenete a promjena će bit' vrlo brzo (na bolje ako se dogovorimo).
EDIT: I ništa mi ne čestitajte za trud, kad se uštosaš nešto ove dužine možeš napraviti za 15 min max ;) Meni je dok sam provalio sve i napravio ovo trebalo oko sat vremena.
Мало ради на портретима ових аутора, искаче ми један лик на почетку а каже да водим другог неког...
Е, ај нек неко пошаље дечку вукајлија сагу па нек њу одради у игрицу и аупичкуматерину
Ја сам послао мој Вукајлијон.
Sagu da bi uradio treba mu godinu dana.
Pa iz djelova malo po malo. Iako je Vukajlijon prilično dobar kao neki prolog cijeloj priči.
Proredi malo protivnike, nazovi šišmiše ktitorima ako imaš neke jače nazovi ih modovi (pali modovi).
Skidam upravo
Ne očekuj previše od ove verzije.