Svaka čast za trud. Očekujem nešto mnogo bolje :)
Skin'o ja prvi dan kad si okačio, igrao malo. Dosta je jednostavna, al' za početak je super. Svaka čast još jedared :)
Jebi ga, mislim da je problem jer nemate program ljudi. Kad skinete morate da instalirate oba ona govneta iz foldera što dođu kad se skine. Ne znam stvarno šta drugo može biti.
Ako neko uspije da nakon što skine i instalira program i ovo što je lol šinuo link pokrene igru neka javi.
Колико је ово јебено генијално! Мачка: ав ав. Каизен: трајни. А и некако сам одувек замишљао каизена са зеленом косом, јебемлига зашто.
Свака ти дала Пазл! А да лоле, и теби хвала.
Скид'о сам, али сам и обрисао...
Skido sam i imam.
Lole, jel plenim u igrici?
Btw imam isti problem i kara banana, nece da otvori dete mu jebem. Istu gresku prijavljuje
Не плениш, само Џерико плени, за тебе морам са кајзеном да кидам чудовишта да добијем кинту да те опремим :///
Svaka čast za trud. Očekujem nešto mnogo bolje :)
Skin'o ja prvi dan kad si okačio, igrao malo. Dosta je jednostavna, al' za početak je super. Svaka čast još jedared :)
Млатафако, сад је тотално другачије. Ајде пробај да инсталираш ти да видим ода л' сам јебено једини који може ололо
Ево, ставио сам да се аплоудује већ инсталирана и сређена игра како мени ради па да видимо да ли хоће тако...
ЕВО ЛИНАК!!!
http://www.mediafire.com/?ys05oy6kyefcvs7
Ако неће овако, не знам шта да вам радим...
ЕДИТ: Ај нек неко види у наредних пола сата да л' ради, ако с енико не јави, ја одох па ћу да видим фидбек кад се вратим...
Evo ja cu pokusati, zvuci zanimljivo, vidjeh i ranije, ali nisam imao vremena da provjerim...
Kada pokusavam da pokrenem pise RGSS-RTP Standard not found ili tako nesto.
Vidiš zaboravio sam da ga opremim i da izbacim sebe sa ulaza u dvorac. Ispraviću to u nekoj novoj verziji.
A kako ne plijeni? Nosi śekiricu ej!
Jebi ga, mislim da je problem jer nemate program ljudi. Kad skinete morate da instalirate oba ona govneta iz foldera što dođu kad se skine. Ne znam stvarno šta drugo može biti.
Ako neko uspije da nakon što skine i instalira program i ovo što je lol šinuo link pokrene igru neka javi.
Не ради
Е докурца онда. Не знам шта да вам кажем :(
Нема везе брате, види се да си се потрудио... А и теби Пазл свака част што си се исцимо да направиш ово.
МОРА ДА СЕ ИНСТАЛИРА ПРОГРАМ!
Поготово оно из другог фолдера. тј. из "XPRTP"
То је оно што вам тражи, онај RGSS-RTP Standard
МОРА ДА СЕ ИНСТАЛИРА ПРОГРАМ!
Поготово оно из другог фолдера. тј. из "XPRTP"
То је оно што вам тражи, онај RGSS-RTP Standard
Već sam predlagao da neko provjeri ali niko nije pa sam to odradio kad si ovo napisao. To je riješilo problem na PC-ju mog druga.
ЈЕБЕНО РАДИ!!!!!!!!!!!!!!! СВАКА ЧАСТ! Ај мало да тестирам па причам своје утиске.
Колико је ово јебено генијално! Мачка: ав ав. Каизен: трајни. А и некако сам одувек замишљао каизена са зеленом косом, јебемлига зашто.
Свака ти дала Пазл! А да лоле, и теби хвала.
Који програм треба ?