Gospodine prešli ste na crveno, daj vamo 5000!

1. Нисам правник, само сам емпиријски упознат са датом материјом. хД
    Ако ти треба око саобраћаја савет, то може.

2. емпиријски упознат

Најјача саобраћајна школа на свету.

3. Nije oko saobracaja. Vise je oko oglusavanja o pismene opomene. :)

4. Е не, нажалост, ту ти не могу помоћи. х)

5. aj da ga vidim da zaustavi Audi 8 sa zatamnjenim staklima, oće kurac.

I ja nešto kontam, uzmeš crni audio, još mu nalepiš dva ona sranja za bicikle što svetle plavo-crveno iznad tablica i gariš 220 magistralom niko ti reč ne bi rekao.

6. ne vozim,pa sreća da nemam kazni,ali setih se - ti,ti mali sa vežbankom priče-
    burazerov drugar,osnovna bili zaboravio da kupi vežbanku pred pismeni i pojuri preko puta škole u knjižaru i jurne nazad i predje van pešačkog.panduri ga zaustave i hoće mu pišu kaznu,traže pare,on dečko iz sela pored.i ladno su išli s njim do kuće,nije ni otiš'o na pismeni,jerbo se ne sme prelaziti van pešačkog i kazna se mora odmah regulisati,a on je mlad dečko i bolje od početka da se zna neki red.

7. Ovo može da se definiše jebote. :D

Ninka, ako imaš volje i ideje ti definiši, ja sam prestao ionako :)

8. ne vozim,pa sreća da nemam kazni,ali setih se - ti,ti mali sa vežbankom priče-
    burazerov drugar,osnovna bili zaboravio da kupi vežbanku pred pismeni i pojuri preko puta škole u knjižaru i jurne nazad i predje van pešačkog.panduri ga zaustave i hoće mu pišu kaznu,traže pare,on dečko iz sela pored.i ladno su išli s njim do kuće,nije ni otiš'o na pismeni,jerbo se ne sme prelaziti van pešačkog i kazna se mora odmah regulisati,a on je mlad dečko i bolje od početka da se zna neki red.

Hahahahahha da li su bre oni normalni? Mada ako bi mi pisali opravdanje ta kazna i nije toliko loša, manje bi mi kenjali nego za još jednog keca :D

9. Ja sam jednom pišao za onu glavnu zgradu Federalnog MUP-a u Sarajevu. Tri kamere su me snimale, ali ja u tad pijanom stanju sam samo vidio tri lampe. Prišao mi policajac i napisao 150 Eura kazne, iako sam molio, preklinjao da ne piše.

10. Ninka, ako imaš volje i ideje ti definiši, ja sam prestao ionako :)

Ovo sam čekao. :) Mada opet, teško da ću uspjeti da realizujem kao što bi neki kvalitetniji autor. Što ne znači da neću da probam. :)

11. Hahahahahha da li su bre oni normalni? Mada ako bi mi pisali opravdanje ta kazna i nije toliko loša, manje bi mi kenjali nego za još jednog keca :D

mi se smejali k'o ludi kad čuli,a on brate bio dečko k'o posran,još klinac,zaustavljaju se kola policijska ispred kuće,izlaze panduri sa njim,kaos.a,da,ne da nisu normalni nego ne znaju 'de teraju.

12. Па бре, деци и не смеју да пишу казне, кој курац бре? Нису ваљда стварно платили?

13. znam da su išli s njim do kuće i da dečko ne ode na pismeni.sad šta bilo u kući i to,nemam pojma,davno i beše,a i ne sećam se da se je on pričao posle o tome,bio ga ionako živ sram poj'o.

14. Хех, деца би данас била поносна на такву ствар. лоло

15. Treba sad da dam 5600 za pricanje na mob. u toku voznje.
    Iako mi je pandur rekao da cu proci sa pismenom opomenom jer nisam ranije kaznjavan.

16. А и ти верујеш пандуру... На страну вицеви, али њихова интелигенција је заиста... Мени човек рекао да сад славим други рођендан јер ме је он, узвишено божанство (мој закључак), помиловао и пустио без казне... Реко', браво, браво толстојевски, баш си надахнут.

17. tako i meni zbog prolaska na ŽUTO. ja tvrdio ZELENO a oni CRVENO. rekoše da neće poslati prijavu. ali, vjerovatno nisu ispunili normu toga dana tako da ja prođoh sa 80E, kazna i troškovi suđenja. a uopšte nisu bili na toj raskrsnici nego sto metara niže i nisu mogli vidjeti na koje sam svijetlo ja prošao. sada kočim čim zeleno počne da se pali i gasi.

18. proci sa pismenom opomenom jer nisam ranije kaznjavan.

Само опомена пошто нема историју банова :)

СВЕ СЕ ВРАЋА! :)

19. i zemljak, jesu ti stizali pozivi za sud, kad je to bilo? ja se sve nesto razmisljam dal da platim pa budem miran ili ne....

Ne znam, od tad sam promenio nekoliko adresa, lolo.

20. Само опомена пошто нема историју банова :)

СВЕ СЕ ВРАЋА! :)

Taj rad.
    Onda sam seo za vukajliju i banovao taj dan najvise ljudi od kada sam mod.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.