World of Tanks

1. Aj pošalji i meni tu šifru za beta verziju.

2. А чек, ви ту имате тенкиће и ништа друго? Нема неког окружења са авионима, камионима, пешадијом, артиљеријом, ништа? Само тенкићи? То ми се не свиђа иначе бих скинуо одма :))

3. Ma šta te košta i da skineš, 3.5 Gb je zebancija. Ja misim da ima sasvim dovoljno aspekta igrica i bez tih ostalih.

4. jeste princip nikad jaci 15 na 15 pa udri,ali ko konta malo vise o igrama svidecemu se odmah kad ode na tech tree i vidi 4 nacije sa po 40ak tenkova....znaci stvarno ima sta god oces,same klase tenkove diktiraju tempo i nacin igre to je jedino cemu bi se trbao prilagoditi za uspesnu igru...naravno tankopedia za ozbiljne igrace....

5. Sad videh ovo. Jbg poslacu unfawkableu, prvi se javio pa on nek prosledi tebi ako bude moglo na istu sifru.
    Edit. Poslao sam a sterija potrazi po netu verovatno ima da se nadje ili kupi sk.

6. inace vuka je smor u odnosu da sam u klanu sa 100 kretena iz bivse juge i cujemo se standard svaki dan na tim spiku....

7. Fala puno Miško, prvom prilikom isprobavam, pa ako može isti serial ja ću da prosledim :-)

8. Jel postoji neka verzija gde ne treba šifra?

9. Postoji za tenkove. A ovo za avione je beta closed verzija tako da ne verujem. Pitaj pajka on to igra i prati

10. Ovaj World of Warplanes samo probao još daaaavno, upao sam u Alpha test dok je još bio, al čekam da malo dorade, još uvek je sranje. Tenkove sam krenuo opet da cepam od verzije 8, uveli su ovu novu fiziku, sad je 10x bolje.

11. Znam za tenkove, to sam igrao. Evo planiram ponovo da počnem da igra. Hvala.

12. Много реална ратна онлине игрица.

13. tenkovi su preporuka i to extra, avioncici nisu losi malo zajebate komande...

14. Jel ovo u realnom vremenu kao Travian, Ikariam..? Tj,ako ne igram, jer se desava nesto,tj mogu li da najebem i tako to?
    Ili se igra iskljucivo kad si online?

15. Ovo je bre prava igra, ne brauzer govno, znači igra se kao Betlfild kad si u tenku recimo.

16. Znaci, kad nisam u igri, sa mnom se nista ne desava. Ok, skinucu kad dodjem kuci, mada se u tenkove razumem ko u mandaeinski kineski

17. Igra li neko od vas još?? Treba mi par tipova.

18. Aaaaaaaa Pajko, ženi me čovječe! WoT mi je br.2 najbolja igrica ikada, odma' poslije CoDa 2. Ganjam švabske i ruske lovce (imam u garaži JagdTigera, doduše bez druge cijevi i SU-85, mane keša za SU-100), švabske medijume (Pz III i III/IV, trojka najljepši tenk i igrici), kontam ići na ruske medijume (imam BT-7, nikako da uzmem A-20). Probao sam Čajneze, prošao Či-Ha, onda zafalilio kešovine. Sada ne igram, kako mi je konekcija momentalno u kurcu, ping ranije 50, sad 200, uz brisanje keša i svega mogućeg rađenog, nije vrijedilo kurcu. Kad mi se popravi stanje (nešto će se morati raditi, kontam šta ću), vraćam se svojoj SU-85ici, najboljem lovcu ikada. Inače, najvoženiji tenk mi je švabski StuG 3, kakva zvijer, kad se krene okretati, k'o striptizeta oko šipke.

19. Igram ja, samo sad ne mogu jer mi sjebana ruka, imam saso mange tenkova is4, jagdtigera, amx 50-100, t 28 proto, m46 patona, object 212 i ostalu boraniju...

20. Ja sam pikao dok nisam kupio KV-1, objasnio neke stvari i penzionisao se.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.