U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hahaha Iluzijo, zamišljam ih kako se medjusobno kasape iza delikatesa. :D
Увек ми порука остане на дну стране:
Не Вучице, нема касапљења, морамо ненасилним путем показати да нећемо трпети угњетавање уљем, шећером и шећерном репом.
a cigare mogu da poskupe, a? protiv sam ove grupe...
Krompiru, slažem se da to nije rešenje. Ako hoćeš da pričaš sa njima, moraš pričati na njihov način i da taktiziraš.
Pa ti vučice kao da imaš 3 godine.
Ti i dalje kapiraš da se narod za nešto pita?
Pa narod postoji samo kao potrošačko telo i glasačko stado.
Paninaro, to je za tvoje dobro i radi tvog zdravlja. :)
Neš, znam ja to sve a to je i greška našeg naroda što je navikao da ćute dok ga biju po džepu.
Jebem ti nemogućnost da izmenim post.
*što su navikli da ćute dok ih biju po džepovima.
Baš to htedoh da kažem, stoka navikla da je mučiš , a ne znaju da kažu dosta, navikli se, jebi ga.
A ti kao se boriš za svoj narod ili se možda boriš za povećanje broja svojih postova na forumu?
Ako nisi skapirao da je ova tema namenjena da se priča o tome onda ne znam šta da ti kažem. A to što me ne podnosiš to je druga stvar.
Urnebesno me zabavlja citanje postova ljudi koji nisu culi za Politicku ekonomiju, a kamoli culi za istrazivanje iste. Ajte gospodo, ajmo jos malo.
Ako nekog stvarno zanima sta se desava i zasto a ne interesuje ga da uce i buce po forumima,ulicama i ministarstvima neka nadje na netu program spasavanja ekonomije SRJ od Dr Dragoslava Avramovica koji je imao samo jednu manu kao covek : bio je nestrpljiv sto nam ne ukidaju sankcije, rekao nesto sto nije trebao i Sloba ga smenio sa funkcije guvernera NBS.
O detaljima programa izvolte pa citajte, pronacicete dosta slicnosti sa trenutnim desavanjima.
Mislim da je ovo donekle opisalo situaciju...