АФК ВУКАЈЛИЈА

1. To snimanje je pomalo rizično sada kada uplovljavamo u profesionalne luke. Protivnik će imati pristup našoj taktici, mislite o tome!

2. Verovatno je negde već bio ovaj predlog za klupsku himnu: VOStani Serbije

3. E, ostavite broj žiro raćuna, ili kako to već ide, pa da mi, simpatizeri i vjerni navijači, uplatimo koju kintu. Ja lično, kad se prebijem od alkohola, pa pođem častiti sve oko sebe, možda mi na pamet padne da uplatim koji mardžon...

4. Šalabe, već mi se javlja da ćeš da dobiješ na PVT 200-tinak brojeva računa... trololololo

5. Hahaha, moguće. Mada, mislio sam da ostavite ovdje, na temi. :)
    ŽIRO RAČUNI - STOP!

6. Šalabe, već mi se javlja da ćeš da dobiješ na PVT 200 tinak brojeva računa... trololololo

Ma jok Dože, dogovorili smo se da ih ne bude više od 100 lololo

7. Ja da bezecujem broj 21. Znači

21

i mjesto rezervnog štopera.

8. Рачун за уплате ће бити, ко год буде желео да помогне, а надамо се да ће вас бити, лолололо, моћи ће да уплати колико може/жели.

Молимо све фанове, навијаче, симпатизере и арчитеље за стрпљење.

ЖИВЕО ВОС! Урааааа

9. Istorijska fotografija sa osnivačke skupštine AFK Vukajlija, slikana 16.09.2012. na Adi Ciganliji ispod DNK

http://i49.tinypic.com/fwq7sw.jpg

EDIT: Fejze ako hoćeš stavi je u prvi post.

10. Verovatno je negde već bio ovaj predlog za klupsku himnu: VOStani Serbije

Eto dobrog predloga. Mada treba ispoštovati Čavino muzičko znanje i naše tekstopisačke sposobnosti i da napravimo himnu koja će da šije i "Mladići Borovi" i "Neka Melje" lololo

11. Џонкара ОДРАДИЈО, фотка убачеа у први пост, све супер!

12. Kolo P N I Golovi Razlika Bod.
    1 HEROJ 1925 3 3 0 0 7 : 2 5 9
    2 OBILIĆ 3 2 1 0 3 : 1 2 7
    3 OFK MLADOST (Begaljica) 2 1 1 0 2 : 0 2 4
    4 PARTIZAN (Kaluđerica) 3 1 1 1 4 : 4 0 4
    5 PINOSAVA 3 1 1 1 3 : 3 0 4
    6 MLADOST (Jabučki Rit) 2 1 0 1 7 : 3 4 3
    7 DUNAVAC (Dunavac) 3 1 0 2 3 : 2 1 3
    8 HEROJ - POLET 2 1 0 1 1 : 1 0 3
    9 VELIKO SELO 3 1 0 2 4 : 6 -2 3
    10 ZUCE 3 0 1 2 3 : 8 -5 1
    11 HAJDUK (Kamendol) 3 0 1 2 1 : 8 -7 1

Људи , ако хајдука из камендола зуце, велико село и јабучки рит не можемо да добијемо ми смо идијоти лололо

ЕТО ИХ 24 БОДА АЛЕ АЛЕ АЛЕ!

13. Gde li je Kamenodol... Mora da je negde u pm, kod Ostružnice :D AFKV DO POBEDE I TITULEEE!

EDIT:Vidim da je broj 9 slobodan, pa hvala vam što ste mi ostavili!

14. Фејзе, погледај овај линк што је Денисџ поставио, из ово мало фудбала што сам видео, ми ћемо да карамо те бетонлигаше. лололо

Густи, Реме је тражио 9. Мораћете да се договорите. Један ће да носи ко Виери (ваљда он беше) 8+1 лололо

15. Brate, 9 nosi napadač, a koliko sam ja vido, Reme to nije :D Tako da, ostaje Arlovski ili ja, ali pošto sam ja stariji i debeo, meni ide :D mada, može i neki drugi, ne žalim se :D

16. Арловски јес' убојит, ал ја би њега ставио на десно крило. Мада он оће у напад, ал добро сад... Ко њега пита шта оће, ко га јебе, отишао је на море да арчи а ми овде дркамо курац, не може то тако. Дакле, Арловски десно крило, Чавез лево. То нам је офанзивна формација, два нападача, Густи у шпицу и Реме секнд страјкер, с тим што Ремеа на полувремену мења Деки јер ни један ни други не могу целу утакмицу да трче. Аги ЦМФ или АМФ. Све то има на ПЕС верзији. Знаш како добро функционише. То је много реално урађено и одраз је стварног стања. лололололололололололололололо

17. Дакле, Арловски десно крило, Чавез лево.

Slažem se. Samo da mu X i trougao prorade!

18. hahhaha. Moraš mi daš PES pa da skinem peč :D

ja bih da mi igramo sa jednim špicem, a dva ofanzivna krila. Nešto kao Barsa :D Realno. Taktika je baci loptu Čavi ili Agiju pa šta bude :D

19. Реме секнд страјкер, с тим што Ремеа на полувремену мења Деки јер ни један ни други не могу целу утакмицу да трче.

Ма не бре зато, него Деки и ја не можемо у истом тренутку да будемо на терену јер би то превише магије било у једном тренутку.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.