АФК ВУКАЈЛИЈА

1. Ма не бре зато, него Деки и ја не можемо у истом тренутку да будемо на терену јер би то превише магије било у једном тренутку.

Previše magije, premalo dodavanja. lolo

2. Ма 4-4-2 и ћао! лооло
    То ће тренер све одлучити, али ај оно као, мало маштамо, причКамо. х))

Samo da mu X i trougao prorade!

Прорадиће Арловски, ма експлодираће следеће сезоне, видећеш. Он ће бити један од најјачих.

3. Ја ћу да будем резервни голман, мада ни место штопера ми није страно,па ето имате мултифункционалну замену.

4. Previše magije, premalo dodavanja. lolo

Хахах, јок бре, одакле ти то? Он и ја када искомбинујемо, врхчина. То Фејсу не добацујем, али нема везе, Фејс мој брат, па зато.
    Фејсе ♥

5. Дирти, врло је могуће да ћеш бити штопер, иако сам ја јако задовољан твојим голманским способностима, али просто, имамо мањак у одбрани, а вишак на голу.

Ма не бре зато, него Деки и ја не можемо у истом тренутку да будемо на терену јер би то превише магије било у једном тренутку.

Између осталог и то!

КАКАВ ЋЕ СЕ СВЕМИРСКИ ФУДБАЛ ИГРАТИ ОВДЕ ЈЕБО СЛИКУ СВОЈУ!!!!

6. јебсе ременски лоло

7. Vidim da smo popunili napad klasično, ali šta ćete sa zadnjim veznim igračima i štoperima? Kako npr Fejs, koji je slab u duelima, može da igra odbranu? Nisam ni ja pobornik ljudskog kloniranja, jer je em imoralno, em se smatra kao nepravedna prednost klonirati Bebopa u četiri primerka da jede protivnike u zadnjoj liniji.

Ajde, kapiram da Enjemijeva uloga stoji negde pozadi, ali on mi je malo istureniji, Gatuzo fazon. Dvorf, ok, dečko je s obzirom na konstituciju dobro potkovan za bijenje. Beli je dobar i jak, samo da malo poradi na agilnosti i zatvorena jedna strana...

Ajde i vi pričajte malo, ne mogu sve sam, šta ćemo za ostale pozicije?

8. Мислим да ја морам на централног бека, мислим, волео бих ја неке офанзивније улоге, али реално, није реално. Џони и ја мислим да би били одличан тандем, а не знам ко би ишао на бокове.

Е и ове све комбинације узмите као зајебанцију, јер много је рано о томе да се прича, ово је ипак само неко ћаскање, да убијемо време.

9. Pa da, sve bi se na treninzima bolje ocrtalo, ko šta i gde. Ali, lepo je i ovako da se uzme neki grubi skeč, čisto da se vidi krupnija slika i kako bi to sve funkcionisalo. Meni npr nijedan igrač ne pada na pamet koji bi mogao da kombinuje sa Agilaresom, ne u napadu, već po sredini. Ko bi tu igrao isto?

10. Има за средину, ту сте ти, Фејз, Давид, Зоки, Проф ако буде могао да игра, Бвдлга, Манч, кад се мало устали.

11. ево ја пристајем на све позиције у суштини, само имам шта ја мислим да би ми највише лежало.
    леви бек, задњи везни, значи дмф, мц обичан, евентуално неко крило. може и штопер.

едит: када бих бирао онда мц, тј. амц, амр, амл, али мц је некако најреалнији рецимо.

12. Чек, леви бек ти је највише одговара или било шта од овога?

13. сацам едитово, + можда дм, дакле нека средина са благим учествовањем у нападу типа пирло.

14. David, iako je malo sporiji, ima kvalitete za mf pre no za odbranu. Moje mišljenje iz prikazanog. A ume da zabode i samo takve golove.

15. па то је то марвеље, нешто између пирла и седорфа рецимо. типа неко благо учествовање у нападу, организација, и остајање ван шеснес.

асам се упоредио лоло андреа и кларенс би били поносни.

16. Бурзум би могао бити добар ако се укључи у причу.

17. meni je david više za klasičnog defanzivca. realno. mada mislim da bi mu i bek odgovarao.

a što se tiče marvele onog mog za defanzivu , ja sam mislio na beka takođe, al onog što je jako ofanzivan, kao npr Alveš ili onaj španac što eksplodiro na euru. jordi alba

18. Елем, ја сам играо све и свашта. Најчешће АМФ и то код Миљенка Михића, али у Поштару сам играо, лмф, левог бека, амф, центарфора и цмф-а, повремено и дмф-а.
    У Булбулдерцу, лмф и лево крило, или амф.

19. мада, ове позиције које ми оквирно сад делимо људима, долазе ни иш чега више него из њихове конституције. начи то што рече неко, на тренинзима ће се све то кристалисати и позиција ће се сваком наметнути сама од себе

20. Fejse, lepo je to, ali nisi jak, čoeče. Plus se ne dodaješ, nego kidnapuješ tu loptu pa tražiš otkup lolo. Najrealnije, da vučeš po krilu jer si flafičast tako, a i imaš poteze ko iz pičke. Misli i o tome.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.