АФК ВУКАЈЛИЈА

1. Бићемо бушни, боље да имамо 4 одбрамбена која ће бити стално назад јер јбг, већ имамо офанзиван цео везни ред и два нападача. лолололо

2. тактика 5 4 1 :)) реално

3. 5 je previše u odbrani, 4-3-2-1, po meni.

4. Није превише, три централна, два по страни, занимљива тактика скроз.
    Мада ја више волим са два нападача, јер имамо доста људи који могу да играју у нападу. Арловски, Густи, Реме, Деки.

5. Meni je previše jer se stvara gužva i težište igre se prebacuje na slabiju sredinu gde ne može sve konce da drži jedan igrač, tj. Agi.

6. Видећемо хоће ли се појавити или искристалисати још неки штопер, да можемо Фејза да пустимо напред. С ланца. лололо

7. To, to. Fejs ima strašan talenat, samo je slab i jajo je, lololo

8. Vidim da razvijate neke taktike, izvinjavam se što smetam, ali šta ćemo sa navijačicama? Kakva nam oprema treba, ko to finansira i ostalo? :)) Dajte neki predlog... :)

9. Ми боље да не предлажемо, јер ће то бити неки бикини или тако нешто. хД

10. Da, da naglasim, nema bikinija i sl, hvala, Enemi :))

11. Ми боље да не предлажемо, јер ће то бити неки бикини или тако нешто. хД

Ahahaha, ali u seknudi pre čitanja sam istu rečenicu izgovorio. :Д

12. Momci, nije nam cilj da vas dekoncentrišemo, pobogu :))

13. mogu li da dodjem na probu? onako, nisam los za zadnjeg veznog, znam da munem.

14. A inače su koncentrisani lololo

15. Никако. Ми смо задрти за фудбал. То можда и чудно звучи, али ја кад се унесем у фудбал, што се деси реално после 3-5 секунди проведених на терену, може Памела са 22 године да се шета гола тамо около, ја.. Па добро, тада се можда и окренем, али иначе, тешко шта може да ми одвуче пажњу од терена и јебачких планова за метање гола. :)

16. може Памела са 22 године да се шета гола тамо около

Па добро, реално, тад судија свира прекид... Јбг, и он је чоек.

mogu li da dodjem na probu? onako, nisam los za zadnjeg veznog, znam da munem.

Наравно брате, само за сада још играмо на бетону. х)

17. 'De se seti Pamele, ona je propala :) Složićeš se, Čaveze, da smo mi ipak bolje :))

18. U najboljim godinama, Pameli teško ko može da prismrdi od ovih današnjih ''diva'', da se ne lažemo. :)

Ahaha, ne smem ja to da ocenjujem, ja sam srećno odevojčen čovek, ali moram priznati da je tako. Samo, mnogo se nešto zabadate po klupama, umesto da aktivno učestvujete i dernjate se na nas kad promašimo zicer. :D

19. Slažem se sa Čavom po ovom pitanju, potrebna je psihička presija od strane ženskog dela VOS-a, i to češće.

20. Čuj, psihička presija... Dobro, urlaćemo ko u džungli ako nam je to jedini zadatak... baš ste smor...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.