Ja mislim da generalno uspešniji ljudi, srećniji i ispunjeniji gledaju govno serije. Tupave serije. Koliko ljudi koje znate, a tipa imaju 2k evra platu, a gledaju tako neki Kvantiko ili Fleša jebenog ili Ubice oca...
Ja npr gledam samo suv kvalitet (kinematografski, stilski, tematski, filozofski) a u svakoj (slovima svakoj) sferi života sam tanak kurac pun govana. Banalan primer. Moj brat, radi u vrh firmi, mladji od mene, ima dete i ženu, gleda kad uhvati Prison break i tako neka gomna.
Naravno, ne mislim da su serije uzrok bilo čega. Možda ti ljudi koji cepaju ka cilju, serije sekundarne su im. A mi kao analiziramo, besposličari.
Večita podela sveta na ove i one. Ja sam na strani koja je puna govana
u koju sortu spada celtic onda jebeno prema ovome..
ispunjen a tuzan verovatno
uspesan a a neuspesan
srecan a ne srecan..
dominantno srecan celtic kao flipflop dominantno setujuci
Ja na sudu zastupam arminovog tatu, sad skoro se rešavalo o tome s kim će da živi i armin plače majku ti jebem i peva ej plače i peva kaže kako si oče kako si tata kakvo je tamo vreme a meni suze liju samo ne staju otac ćuti tata lomi ruke i šapće mu nežno ko detetu
Hehe kvadratura kruga
Jutrom kad se budim cesto
tuzan sam
noci su moje duge
pozdravi drustvo i oceve druge
U tome je tajna Ravi, ja ih ne analiziram :-)
TRUST
nova serija, Donald Saterlend još živ.
http://www.imdb.com/title/tt5664952/?ref_=nm_flmg_act_3
hvala celtic i prosli put si me obradovao.
I ja se zahvaljujem, taman sam mislio da će morati da se čeka dve nedelje za novu epizodu. Ok serija ali malo smara što nema žena. Džaba sve kad nema dobre pičke u seriji.
celtic samo gleda serije i sprema ruckove dok mu zena izlazi i drka se sa drugaricama
a serem ja nesto a fazon celtic uspesniji od mene u fazon svim segmentima, msm jeste stariji verovatno ali bez obzira
gledam handmaids tale.odlicna serija..blagosloven budi plod-gospodin podario
hahahahah izijem brat
Izijem, djelimično si u pravu, žena mi ne izlazi, a s drugaricama se drka kod nas na gajbi. I ne kaže se "stariji", nego "mlad odavno".
Lab, Handmaid's Tale dobra, S02 kreće uskoro, 26. aprila.
gledam terror samo zboga brata frensisa kolko se napati samo dkraju ga svi
Malo da promenimo ne ide sa onom temom haha