Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Malo da promenimo ne ide sa onom temom haha

2. Nevezano za bilo koju seriju ili film. U kom pravcu razmišljam:

Ja mislim da generalno uspešniji ljudi, srećniji i ispunjeniji gledaju govno serije. Tupave serije. Koliko ljudi koje znate, a tipa imaju 2k evra platu, a gledaju tako neki Kvantiko ili Fleša jebenog ili Ubice oca...

Ja npr gledam samo suv kvalitet (kinematografski, stilski, tematski, filozofski) a u svakoj (slovima svakoj) sferi života sam tanak kurac pun govana. Banalan primer. Moj brat, radi u vrh firmi, mladji od mene, ima dete i ženu, gleda kad uhvati Prison break i tako neka gomna.

Naravno, ne mislim da su serije uzrok bilo čega. Možda ti ljudi koji cepaju ka cilju, serije sekundarne su im. A mi kao analiziramo, besposličari.

Večita podela sveta na ove i one. Ja sam na strani koja je puna govana

u koju sortu spada celtic onda jebeno prema ovome..

3. ispunjen a tuzan verovatno

4. uspesan a a neuspesan

5. dominantno srecan celtic kao flipflop dominantno setujuci

6. Ja na sudu zastupam arminovog tatu, sad skoro se rešavalo o tome s kim će da živi i armin plače majku ti jebem i peva ej plače i peva kaže kako si oče kako si tata kakvo je tamo vreme a meni suze liju samo ne staju otac ćuti tata lomi ruke i šapće mu nežno ko detetu

7. Hehe kvadratura kruga

8. šapće mu nežno ko detetu:

Jutrom kad se budim cesto
    tuzan sam
    noci su moje duge
    pozdravi drustvo i oceve druge

9. Naravno, ne mislim da su serije uzrok bilo čega. Možda ti ljudi koji cepaju ka cilju, serije sekundarne su im. A mi kao analiziramo, besposličari.

U tome je tajna Ravi, ja ih ne analiziram :-)

10. Terror izašao na Rarbg preostalih 5 epizoda. Engl. titlovi tu i tu

11. hvala celtic i prosli put si me obradovao.

12. I ja se zahvaljujem, taman sam mislio da će morati da se čeka dve nedelje za novu epizodu. Ok serija ali malo smara što nema žena. Džaba sve kad nema dobre pičke u seriji.

13. celtic samo gleda serije i sprema ruckove dok mu zena izlazi i drka se sa drugaricama

14. a serem ja nesto a fazon celtic uspesniji od mene u fazon svim segmentima, msm jeste stariji verovatno ali bez obzira

15. gledam handmaids tale.odlicna serija..blagosloven budi plod-gospodin podario

16. hahahahah izijem brat

17. Izijem, djelimično si u pravu, žena mi ne izlazi, a s drugaricama se drka kod nas na gajbi. I ne kaže se "stariji", nego "mlad odavno".

Lab, Handmaid's Tale dobra, S02 kreće uskoro, 26. aprila.

18. gledam terror samo zboga brata frensisa kolko se napati samo dkraju ga svi

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.