Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Presnažna preporuka za babylon berlin ko nije gledao. Jedna od najboljih serija u zadnjih nekoliko godina i vrv najbolja evropska serija. Nisam minut senki nad balkanom gledao ali mi deluje da je ubersirotinjskija i po svemu inferiornija verzija bb-a. Nadam se da će snimiti treću sezonu.

2. To krecem Fadjo kad zavsim Shameless i The terror, znaci za par dana.

3. Terror otkida, instant klasik, e tako se pravi serija

4. Počeću večeras da gledam The Terror al me zanima šta je ovo što piše da poslednje dve epizode tek treba da budu emitovane, a vidim da provereni aplouderi na TPB već okačili devetu i desetu?

5. Izašao nervozni Bosch čitava 4. sezona, sjajno.

6. E helsing, ako ti kaže seltik nešto na ovo, nemoj slučajno da mu pišeš "e hvala stari" nego napiši "hvala mladi odavno" xd

7. Lol kg jepse, nisam ovo gledao.

8. Trust jebe u 4. epizodi, svaka čast za FX Networks.

9. Prve cetiri sezone odlican druge cetiri katastrofa. Kraj serije po mnogim anketama najgori kraj serije ikad.

10. da aco
    al vredi odgledati dekstera

11. Vredi Dexter svakako. Svaka serija radjena po knjigama vredi u sustini.

12. Izašao Westworld S02E01, ima i eng. titlova

13. Pogledao prvu epizodu Black Mirrora. Precenjeno govno. 45 minuta gledam sranje da bi na kraju poenta bila kako smo mi debili koji samo gledaju u monitore. Ha-ha. So deep. Ako imas 14 godina. Govnurda. Serija Meso odlicna serija svaka preporuka.

14. па могао си бар да стварно погледаш прву епизоду (или бар да кажеш да си погледао неку, а не прву) ако ћеш већ да пецаш.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.