Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
mandalorian sam prestao gledati.
ova serija you iz 2018. druga sezona jebe kevu jos je bolja od prve koja je isto odlicna
zna li neko neku stranicu gdje mogu gledati sopranove online?
Pogledaj na vojvodinanet.com ili epizodews
Lost gledam iz nekog razloga. Serija napljuvana do maksimuma, navodno zbog kraja. Ja sam na 5. sezoni i meni je sjajna. Preuticajna. Bez nje ne bi bilo ni Darka, ni Fringea, ni Leftoversa... usuđujem se da kažem i nekih jačih serija. Character development svih likova prisutan i na mestu. Klifhengeri prilično ukusno odrađeni.
Pls nemojte mi spojlovati kraj. Srećni praznici
Pa ja to govorim već 10 i kusur godina na ovom sajtu, da je lost jedna od najjačih serija ikad, meni lično omiljena, al uvek ljudi kenjaju nešto, iz nekog razloga. Većina ljudi koje znam i ovako u rl kenjaju a nisu ni gledali, samo zato jer su čuli da je kraj sranje.
pa niko nije ni siguran sta je kraj zapravo ahahah
jednostavno nije ista serija prve 2 sezone i poslednje 3
od tipicnog survivala je postala serija twin peaks a to ne godi mnogima onda
Kurac klasični survival, još u prvoj epizodi se pojavljuje dim jebeni onaj
Kraj je isto dobar, fali mozda par epizoda da se par stvari razjasni, ali imas onaj film dodatni koji su snimili da pojasne neke detalje
pa dobro malo je imalo okultnog i u prve 2 sezone ali ne onoliko
Breaking Bad
Nisam gledao uopšte kad se pojavila, kad je bila hajpovana, znao sam o čemu je i sve, pa onda trpeo mimove, konstantno bombardovan jedno vreme spojlerima bilo gde na netu i u RL naravno, nije me interesovao tada takva tema serije pa sam zaobišao i isključio komplet za nju.
I evo, posle 10 godina rešio da gledam, već mesec dana to traje i upravo završavam, ostalo još 6 epizoda i neću da pratim forum sada zbog spojlera naravno da zbog njih - jer zbog spojlera.
I evo ne znajući sam kraj, smatram da je baš precenjena i da ocena na IMDB je prepreviše visoka. Realna ocena je -
7,7 (kažem ne znam kako se serija završava, ali ako oće 9,5 od 1.300.000. ljudi koju su glasali, za mene grande finale mora da ima ocenu 10.0)
Svako dobro u novoj godini i ženite se jebove pas ne gubite vreme gledajući retardirane serije i filmove uopšte
Ел имате неке линкове за неке стране сајтове са стримовањем серија? Американске сајтове са американским серијама?
europixhd.net
Фала, Пцихо. Ал у међувремену сам прочитао да су угаисли опенлоад, и то негде око Нове Године баш, а сви су садржај вукли одатле. Зато нема више ни домаћих ни страних који раде.
pa to je i mene sjebalo. vidim ja nista ne mogu naci od juce.
ne budite cigani u2020 naucite kako se torenti skidaju
Ima sigurno 2 mjeseca kako je pukao openload.
Zmaju, na prethodnoj strani ti ostavih dva sajta koja ferceraju. Jedino što možda nisu još uvijek zamjenili sve linkove.
nece vojvodina isto. ali nasao jednu americku.
Sto ne koristite stremio ili tako neki kurac za strimovanje torrenta?
What We Do In The Shodows dobra serija za gledanje i omdaranje mozga uz poneko haha.
Likovi su slabiji nego na filmu, ali nema nesto smesnih serija, u zadnje vreme, pa je ovo jaka sedmica.
Svašta. Skoro sve gledam tamo i na epizodews. Jes taj drugi probao?