Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Шта је с торентом девете епизоде Гејм ов Троунса? Има ли га игдје?

2. tek za nedelju dana ide njeno emitovanje, iz nekog razloga su preskocili ovu nedelju...

3. Ako moze savet za neku dobru seriju,skoro sam odgledao flashforward jer je kratka apre toga nisam gledao novu seriju jos od bekstva iz zatvora, jer se plasim da zapocinjem zato sto kada se zaludim ja gledam bez prestanka (desavalo se da ostanem po celu noc). E sada cu uskoro imati malo vise lufta pa bih da se upustim u avanturu gledanja. Zanima me jel vredi gledati lost i jel zarazna mnogo, da te tera da gledas non stop? Koja je dobra serija na foru flashforwarda, znaci sf, malo misterije i slicno? Valja li terra nova, deluje zanimljivo?

4. Девета епизода "Ханибала" је баш засрала континуитет од три фантастичне епизоде. Надам се да ће се извадити у наредној.

5. Zanima me jel vredi gledati lost i jel zarazna mnogo, da te tera da gledas non stop?

Definitivno, sve navedeno!

A preporučujem ti i Fringe nakon toga, ako želiš sličan fazon. Nešto između Losta i Dosijea X.

6. Кад је већ "Досије Икс" поменут... Ухватила ме нека носталгија за 90-тим и реко' себи да скинем ту култну серију и полако од нуле гледам. Куцам у Тхе Пирате Бау наив серије и све ми излазе неки порнићи, никако да нађем изворни "Досије Икс".

7. imaš pvt
    EDIT Imaš dva PVT-a lolo
    PS stim da ovaj moj nije proveren imam ga u bukmarku al ga nisam još skidao zbog nedostatka memorije

8. Fringe i ja preporučujem.

Odlična serija sa doduše, po meni, jednom malom manom u prva dva serijala, zato što ponekad deluje da su nekoliko epizoda pravili onako nevezano za priču, preko kurca, čisto da popune broj, ali izvrsna je serija, posebno od trećeg serijala, sa kulminacijom u poslednjem.

9. Ja sam trenutno na pola poslednjeg serijala. Još je nisam dovršio. Na početku svake sezone mislim da će totalno da ujebu seriju, jer mi se ne sviđa u kojem pravcu krenu, ali me uvek oduševe raspletom.

10. Na početku svake sezone mislim da će totalno da ujebu seriju

Da, ladno je i meni tako delovalo uvek, a ono do jaja ispadne.
    Kad pogledaš početak serije i kraj, nigde veza sa vezom gde odoše, a opet sve povezano. Čudna serija. Baš dobra.

11. http://www.imdb.com/title/tt1242773/?ref_=sr_2
    Romanzo Criminale. Odgledao tek par epizoda i mnogo moćno deluje. Ko voli žanr, definitivno nek proba.
    ps. Čisto da napomenem da me napuši neko ko skine 15GB, teško da postoje srpski titlovi, ja sa engleskim gledam.

12. Romanzo Criminale. Odgledao tek par epizoda i mnogo moćno deluje. Ko voli žanr, definitivno nek proba.

+1

13. A preporučujem ti i Fringe nakon toga, ako želiš sličan fazon. Nešto između Losta i Dosijea X.

e hvala, malo sam listao temu i videh da je hvale tako da sam
    I to pribelezio za gledanje. A za flashforward je steta sto se nece snimati dalje, jer je imala potencijala a i sama ideja serije je odlicna.

14. Kakvi su Heroji, gleda li ko?

15. Bila je već priča o Herojima, po meni je protraćeno vreme jer ga posle maestralno useru. Ali prva polovina serije je solidna.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.