Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. e da, kakav je taj mentalist?>

2. Odličan! Radi se o vašarskom prevarantu kojem je serijski ubica ubio ženu i dete. Da bi mu se osvetio pridružuje se policiji, kao konsultant, i rešava slučajeve koristeći umeće čitanja ljudi, socijalnu inteligenciju kako već...

3. Бољи живот. Екстра музика, супер глумци, сјајна прича... Још нисам укапирао колико епизода има, али доктор у лудници каже да ће нам опет пустити испочетка. Врло ускоро.

4. jao, mentalist. car je. mislim, nije sad to neka pretjerano posebna serija, ono, ima dosta nerealnih situacija, dobro uvijek pobjeđuje i te fore, on je prepametan, klasični američke-serije lik, al je sajmon bejker car i odlično ga je odglumio. navučeš se očas posla :D

5. Vidro, videh da gotiviš mentalistu. Šta misliš, ko je Crveni Džon? Kladim se da je Džejn :D

e, majke mi, to sam i ja razmišljala. kontam da ima neki poremećaj, koji se manifestuje tako što je on podvojena ličnost i sad kako sam odgledala ovu posljednju epizodu sam ubijeđena. je-zi-vo.

6. Prednja-zadnja-lijevi kroše-desni low.

7. КАЋЕ ШЕРЛОК ЈЕБЕВАМ МАЈКУ ЕНГЛЕСКУ

8. NA JESEEEEEEEN! POČELO JE SNIMANJE U MARTU :3

9. Давид
    КАЋЕ ШЕРЛОК ЈЕБЕВАМ МАЈКУ ЕНГЛЕСКУ

У јуну, и то ће опет они педери да сниме три епизоде за годину дана. Мрцине!

10. Grifine, jesi nastavio da gledas BoardWalk Empire?

Kako misliš jesam nastavio? Odgledao sam ja sve 3 sezone lagano. :D Predobra je serija, ako pitaš da li da je gledaš.

11. Ja sam pogledao pilota samo. Malo sam se zbunio zbog mnogo likova, ali me ujedno onaj glavni glumac (sto lici na les) neverovatno iritira.

12. Da l' te Stiv Bušemi iritira? :D Nebitno. Moje iskreno mišljenje je da to nekako izdržiš i da pogledaš seriju. Ti radi šta 'oćeš.

13. Како може некога Стив Бушеми да иритира?!

14. http://www.imdb.com/title/tt2191671/?ref_=sr_1
    Upravo završena prva sezona. U poređenju sa Šerlokom je ništavna. Ali u suštini nije loša, Lusi Lu pomalo smara iako je prava milf azijatkinja. Drugačiji pogled na Šerloka, može da prođe!

15. Odgledah danas i 8. epizodu Hanibala. Baš je dobra. Odlična mi je ona priča s Tobijasom.

16. 1. Supernatural.
    2. Supernatural.
    3. Supernatural.

17. Polako zavrsavam Heroes, prvu sezonu. Za sad mi je dojajna. Videcemo da li ce i meni biti njesra kasnije, ali za sad roka...

18. Meni Heroes isto roka bas. Piter Petreli doktor.

19. Čuo sam da su se Heroji prilično srozali pred kraj. A i ja sam gledao prvu sezonu, dobra serija!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.