Prijava

Najzesce mi je kad idem ulicom i mimoilazim se sa nekom od 190 i kad ona osudjena na mene krene da se kurva pogledom

E, nasmeja me :))))))))

Ja sam zastala kod tog dela kako se kurva pogledom i pokušavam da zamislim. Jesu to sekunde u pitanju ili ta radnja traje? :))

Hahaha, Musaši, koji si ti lik! :)))

Ja sam zastala kod tog dela kako se kurva pogledom i pokušavam da zamislim. Jesu to sekunde u pitanju ili ta radnja traje? :))

Sekunde. Kao pogleda, pa se nasmesi dok spusta pogled i onda opet cekira pogledom jel upalilo i tad stize "nes' jebati" kontra i onda opet spusti pogled al' se bas i ne smesi vise, nego je nekako u fazonu "e jbga, bar sam probala".

Jaooooooo, kako se uvlačite ovom ondulatoru, pa to je strašno... Ccc.

Ajde, Blejče, imaš šansu i ti da me nasmeješ, nemoj da si ljubomoran :))

Ma džaba mi sav humor ovog sveta kad nisam ondulator. :)

Hm... i nije ti neka fora, možeš ti to bolje :))

GLOMAZNE, LJUBLJENE!!! Doggy style sa dosta šećera u prahu, posutog neštedljivo po stražnjicetini. Sexovati silovito dok se ne pojavi oblak, zatim pojačati Purple Haze od Hendrixa

Poznajem jednu bivšu košarkašicu koja je imala te fore koje opisuje musss. Stvarno je tako i radila i to nesvesno jer ove frajere koji su od nje niži za dve glave nije ni primećivala, kao da su živeli u drugim dimenzijama, jednostavno se lepila za svoju "vrstu", a na kraju se ipak udala za jednog koji joj je do ramena :)) Ljubav...

To je to, Nato, ljubav je slepa...

Mus jebe pogledom!

U ovom slucaju bas suprotno.

Mislim, ima i zesce dobrih visokih riba, ali su u 90% slucaja nekako konjaste. A i verovatno su mi se zgadile jer sam im konstanta ciljna grupa i to rade toliko providno da je zalosno i jednostavno te tera od njih.

Ljubav...

Eto odgovora. Optimistično. :)

Sekunde. Kao pogleda, pa se nasmesi dok spusta pogled i onda opet cekira pogledom jel upalilo i tad stize "nes' jebati" kontra i onda opet spusti pogled al' se bas i ne smesi vise, nego je nekako u fazonu "e jbga, bar sam probala"

haha carski ali ovo "neš jebati" ne mogu još uvek. to mu dođe nešto strogo, u fazonu "ne dam!" ili onako otužno "aa, grobe.."

haha carski ali ovo "neš jebati" ne mogu još uvek. to mu dođe nešto strogo, u fazonu "ne dam!" ili onako otužno "aa, grobe.."

Kako kojoj, ali u glavnom je vise u fazonu -"jebote, jel mislis da sam tolikO ocajan, da bi to priredio sebi?"
Al su zato niske u stanju da mi jebu kevu.
Ne znam ni sam sto. Uglavnom se posle non stop pitam sta koji kurac i ja radim, ko cerka i tata izgledamo. Imadoh 3 takve, sve se utrkivale da budu vislje od Magzi Bagza .
Rekord je 45cm razlike i to godinu dana, tj. u zvanicnoj vezi osam meseci.

Ja sam imo curu u džepnom izdanju i seksualni život je bio vrlo buran, cura trenira jujitsu pa zna te fore u parteru, vrlo zanimljivo.

Глупос', свеједно је л' висока или ниска. Кад тражим рибу не гледам да ли је висока или јок, има много битнијих ствари од тога.
http://img812.imageshack.us/img812/7725/38415638.jpg

Malaaa žena od velike slađaaa! Opaaaaa!
Sreća pa su mi sve male a samim tim i slatke. Opaaa!