Prijava

Ja ne moram baš ceo dan..

Да објасним, не ваља да се не једе ништа дуго јер се онда прегладни и засити се брзо. Права ствар је да грицкаш нешто цео дан, јабуке на пример јер потпомажу варењу, и то оне зелене јер су киселе доста. Онда се стомак залауфа и може да самеље пружну шину и ждрање у стилу мећаве може да почне.

Брате, нема то појма... Ја се никад нисам зајебо, кад одем на неко весеље де ме нико не зна, не једем по цео дан и опет могу да хасам, не преситим се. Не знам што сам џован толки, ал шта ћу, једем ко проваљен, све око мене покидам, а нисам имо тако те тактике типа да цео дан једем мало, ко беба. Или ви нисте много гладни, или сте се зајебали. Додуше, ја и играм и пијем, па дођем опет да једем, па одем мало на свеж ваздух, и тако све у круг.

Skočimiš
Ne jedem po 12 dana, a na slavljima ne pijem ništa gazirano, CO2 zauzima prostor u stomaku.

Не знам је л ово зајебанција за сокове, али ћу првом приликом да анализирам. :)

Коме је потребно да прави план пред славље, тај се искључује из љуцке расе. То не иде. Дођеш, пијеш, једеш. И то је то. Колико заглавиш, заглавиш. Мурш гамади планерска!

ja sad da sam mod promenila bi naslov u "koliko dugo ne jebete ništa pre nekog slavlja?"

Onoliko dugo koliko mi vremenski treba do mjesta gdje je gorepomenuto slavlje. Uvijek jedem normalno prije nego što odem negdje, jer ću izgladniti u putu, pa makar išao i do prvog komšije.

Није ми битно дал сам јео пре славља. Ионако дођем, једем, једем, једем, па одем у ве-це, набијем шаку у гркљан, повратим, а онда серем, па се вратим и једем опет, док год износе храну. Јебига, немачи појма поједу један оброк по слављу, ја нагурам на два-три.