Nakurčena klinčadija

1. ajde matorci mrs sa teme sad.

2. suprug i ja rintamo kao stoka, ono malo vremena što im posvećujemo je go kurac. Mi se tripujemo da je kvalitetno provedeno vreme, mada, čisto sumnjam.

Šta reći?
    Gadno vreme neko...izbor je lak ukoliko znaš da li želiš detetu da priuštiš vreme ili najke.

3. .izbor je lak ukoliko znaš da li želiš detetu da priuštiš vreme ili najke.

Đeca traže najke, a kasnije žale za vremenom. Vjerujem da je teško biti dobar roditelj.

4. vrlo lak izbor.....

5. pomislih "vid, otvorila sam temu, a ne sećam se". ja da ti kažem, u moje vreme toga nije bilo. a ovo danas je valjda ispušteno skroz, niko se ne bavi njima, kao neke male besne živoinjice su, u moje vreme su se samo ganferi tako ponašali. a koliko vidim i ovde ih ima pun kurac, svi nešto kurčeviti, "mnogo smo jaki". jbg, meni su smešni, al kad krenu da ujedaju svojim oštrim mlečnim zubićima, umeju da budu skeri... kao napujdane čivave... e sad, kontam da kakvi su im roditelji slepi majmuni, ogorčeni na ceo svet i nesposobni da vide dalje od onoga što im se ugurava u glavu, valjda su ovi klinci još super ispali.... ošlo sve ukurac.... ne znam, nisam pametna....

6. Ja nisam roditelj, ali imam puno prijatelja koji jesu. Na duže staze je UVEK bolje izabrati vreme umesto najki.

7. A ne mislim samo na taj izbor vrijeme-najke, nego uopšte na čitav način vaspitavanja. Koliko dozvoliti, koliko zabraniti, biti više strog i zahtjevan ili više popustljiv.

8. Na duže staze ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

9. vesnam, ma bre biti normalan sa decom, jebote. osluškuješ ih, posmatraš, provodiš vreme sa njima, pa stekneš osećaj kad treba da dobiju po turu, a kad treba da ih potapšeš po ramenu. nema tu univerzalnog rešenja kako se postaviti... sve po roditeljskoj intuiciji. al ovi retardi neće se bave decom, tako da sve pogrešno rade kad se sete da bi trebalo da budu kao neku roditelji. uopšte ne poznaju svoju decu...

10. Da Pajko, šta se toliko čudiš, nije mi jasno...
    Dete ne dobijaš kao tinejdžera, već mu posvećuješ vreme od malena i takvo nema teorije da ispustiš.

11. mislim se kako mozes reci na duze staze...nije to kupijo sam nov auto i imacu ga 10 leta.....

12. Na duže staze: Mislim za ceo život.

13. pajkoNP
    mislim se kako mozes reci na duze staze...nije to kupijo sam nov auto i imacu ga 10 leta.....

meni su igracke trajale do dan danas. kupovali smo mi metalne.

14. trajale do dan danas. kupovali smo mi metalne.

Eto sjajne metafore. Pravite metalnu đecu.

15. A ne mislim samo na taj izbor vrijeme-najke, nego uopšte na čitav način vaspitavanja. Koliko dozvoliti, koliko zabraniti, biti više strog i zahtjevan ili više popustljiv.

sredina je mozda najbolje resenje,kad se setim sebe pre 10 leta,uzas da me ubije svaki normalan roditelj...,ali ne imam perfektnog matorog koji je skontao da ako bude "drkos"
    i ja cu biti jos gori,ovako u sustini je bilo pola samar koji itekako boli od 20 godina rukometa i njegovih 130ak kila :), a pola je bila prica koja je eto imala vise uticaja nego bilo koji od pomenutih gore stvarno nezgodnih lupetanja.I stvarno onako mislim da je to bilo idealno za mene kao probisveta na svakom mogucem polju jednog tinejdz mjutanta....

16. Roditelji ne treba da biju djecu.Ako je klinac idiot, druga djeca će to učiniti za njih...

17. ma, bilo toga i pre mislim... kako je meni bilo dok sam odrastao a deci bili idoli kristijani golubovici i ostala elita? bili i tad kreteni, pa ipak nekako izrasli u postene ljude.

18. sve bi bilo mnogo jednostavnije kada bi roditelji voleli svoju decu. al ono, iskreno, ne samo načelno...

19. Нисам читао претходне постове, па ћу одмах да метнем своје мишљење. Никад генерације тинејџера (клинаца, како оћеш) у целом свету нису биле сличније. Слично се облаче, гледају исте филмове, слушају исту музику, па је реално да се исто и понашају. Само као млад мајмун, опонашаш оно што гледаш. А гледаш насиље, срања, политичари само смарају и свађају се, лажни патриотизам, поделе, па су и дечица таква, ништа страшно.

Дакле, накурчени клинци су огледало накурчених маторца, управо тих који се жале на децу, а они их васпитали и сад би да погледају на другу страну кад виде своју срамоту. Не може :)

20. sve bi bilo mnogo jednostavnije kada bi roditelji voleli svoju decu. al ono, iskreno, ne samo načelno...

lemajo ae nemoj

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.