Zaštita javnog morala

1. A zanimljivije je biti u suprotnosti svoga vremena i glasno reći "ne!" :) Ja imam veliki problem što se na ovoj temi osećam nekako podvojeno, jedna strana vuče na nekog legalistu, a druga sve normalno. :)

2. a imam veliki problem što se na ovoj temi osećam nekako podvojeno, jedna strana vuče na nekog legalistu, a druga sve normalno.

Kažu da lekari neko vreme po diplomiranju zaista veruju da su njihovi pacijenti ljudska bića. Ne znam kako situacija stoji sa pravnicima :)

3. Isto, ako ne i gore. :) Svi su krivi dok se suprotno ne dokaže, tako sam čula, inače ja ne znam niti me to interesuje, u te državne strukture mi moral zabranjuje da zalazim. Odbijam, glasno NE! :)

4. Ja imam veliki problem što se na ovoj temi osećam nekako podvojeno, jedna strana vuče na nekog legalistu, a druga sve normalno. :)

+1

P.S. Sreto, prouči malo političku i ekonomsku situaciju u svetu danas, i razmisli šta će biti za 20 i više godina.

5. Само сам алудир'о на то да ти се мишљење, као и мени уосталом (што сам мислио да је опште познато на овом сајту), подудара са ДСС-овим ставовима.

6. A jebeš ga, otkud ja znam šta si ti mislio. Delovalo je da me prozivaš da sam Koštun :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.