Prijava

Našao sam, neko ko mnogo liči na Tedrosa je u pitanju ali video je i dalje pobeda jebena xD

trifors, ti si neki tezak puritanac. ovo je jedino nezakonito ili moze da bude razlog za neko prozivanje, ako je snimljeno skoro, a on u zenevi gde je sad zabrana okupljanja vise od 5 ljudi. treba da popije kaznu.

inace, sta neko ima od kinkova, dokle god ne skodi nikome, mozes da kazes da je lose, ali nema veze sa tim sta radi neko.

na stranu to sto je malo verovatno da etiopljanin, koji zivi u zenevi je na zurci na kojoj se cuje pesma na brazilskom, ne bas slusana u evropi, gde su svi u kratkim gacama i majcama, a napolju je minus.

ne kazem da nije, samo navodim cinjenice sta je lose, sta dobro, a sta cudno. sto ti kazes razmisljam itd, ne uzimam zdravo za gotovo klip sa interneta.

Ma nije on bre izložio sam se ko mladi majmun haha al stvarno liči u pm.

ovo je jedino nezakonito ili moze da bude razlog za neko prozivanje, ako je snimljeno skoro

Nisam uopšte bio u fazonu da on krši pravila bre nego pogledaj bolesnika bolesnog ne bih mu prišo ni da mi otvori kasu u pretrpanom supermarketu koliko jezivo pleše. A bila bi stvarno histerija da se sazna nešto više o čoveku imam tu neku morbidnu nadu u sebi da će se Tedros izjasniti povodom svog nestašnog blizanca kojeg su ukrali na porođaju (see what I did there? xDD)

Video je nedostupan,jel mozes naci drugde negde?

Haha levicari pricaju da je ovo bait da uvuce ljude u nacizam

https://www.facebook.com/watch/?v=884636022327533

Pa je l realno da Putin pređe 8km da bi izasao iz kancelarije. Jebeni rusi. Xd

"Ne brini predsedniče, će ih utepam ja u Nišavu"

Hahaha pa mogao je bolje nešto da izmisli. Koštana gledala se vidim..