Vidro, probaj senzuale konpanjola krompiriće sa komadima pačetine i srnetine i onda to preliješ espanjola sosom i preko staviš komadiće rotkvice i praziluka. Najbolje ide uz jogurt i eventualno kefir.
колико је тај кефир прецењено говно, пробао сам 'номад, не могу да кажем да је огаван јер могу да прогутам све, ал' оно... бљутав, ни прићи правом пуномасном јогурту.
за ручак не је'м ништа јер нема ко да скува. имам неке лазање у фрижидеру, претекло мало, стоје тамо већ шести дан, мало фрка да пробам, ал' мора да може.
pržiš piletinu na masti, dodaš začine koje voliš, pred kraj prženja turiš sok od paradajza, čili u prahu i tečni čili (sva sreća pa je sve crveno), malo zamiješaš i ljepota :D
Шека, сваки њен рецепт ти гласи уватиш све што имаш укући и ркнеш заједно у тигањ ал обавезно димаш неког меса. Слободно можеш сам да комбинујеш, не придржавај се овога горе.
Vidro, probaj senzuale konpanjola krompiriće sa komadima pačetine i srnetine i onda to preliješ espanjola sosom i preko staviš komadiće rotkvice i praziluka. Najbolje ide uz jogurt i eventualno kefir.
брате, ђе да нађем кефир, шта измишљаш намирнице
стока
ајаксе, плава сам природно
нисам бре ја слао ништа
Ова ти боја баш лијепо стоји.
Да ниси ломила нос можда?
Vidro ja znam da si student al nekad stvarno preteruješ.
uzmeš krompir pa ispržiš, i nemoj mi fore sa ugljenim hidratima i tim zajebancijama, ne prolazi to kod mene.
могуће
тукли су ме доста кад сам била мала, можда сам потиснула неке трауме
vidro, uzgajaj prepelice
јадна :(
Ја да имам два лепа носа дао би ти један
Четири дана пасуљ и кобаја у мензи, ја пресрећан.
колико је тај кефир прецењено говно, пробао сам 'номад, не могу да кажем да је огаван јер могу да прогутам све, ал' оно... бљутав, ни прићи правом пуномасном јогурту.
за ручак не је'м ништа јер нема ко да скува. имам неке лазање у фрижидеру, претекло мало, стоје тамо већ шести дан, мало фрка да пробам, ал' мора да може.
Ručao janjetinu, toplu sa ražnja. Prste da poližeš.
Ovo je dobro poznato lolo
jbt ajaxe sto isproziva devojku ni krivu ni duznu
шта оћеш ти од мене рекао сам ит да ми се не обраћаш ако нећеш оно што ја желим
kakav si baja
Јаја.
joj, koji sam zdravohranitelj
piletina u čili sosu i čips od kelerabe sa mileramom
Kak' se pravi ta piletina ?
pržiš piletinu na masti, dodaš začine koje voliš, pred kraj prženja turiš sok od paradajza, čili u prahu i tečni čili (sva sreća pa je sve crveno), malo zamiješaš i ljepota :D
Шека, сваки њен рецепт ти гласи уватиш све што имаш укући и ркнеш заједно у тигањ ал обавезно димаш неког меса. Слободно можеш сам да комбинујеш, не придржавај се овога горе.