Шта данас ручавате?

1. ih, začine kupiš jednom, budu 3-4 mjeseca :)
    jedem jednom dnevno, pa i to ako stignem, jbt, ko još jede 3 obroka, ne'am vremena za to :D

2. Za 3 dana na povrću bi krepao. Pa jok, ajde da pasemo jebemu dan.

3. to mu izadje 450g dnevno.to je za coveka malo.no,nije ni bitno.nasao sam na netu,171 dinar su 3 obroka posle povecanja.
    ovo je od prosle godine.

Doručak u menzi košta 31, ručak 55, a večera 46 dinara. Studenti kažu da za pune tanjire to uopšte nije skupo.

Studentima je svakodnevno na raspolaganju raznovrstan izbor hrane, supa, kuvano povrće sa mesom ili ribom, salata i voće ili desert, a neće ostati gladni ni oni koji poste.

U, među studentima popularno nazvanoj, velikoj menzi svakodnevno se realizuje oko 7500 obroka, a najveća gužva je za vreme ručka, kada se u redu, u proseku čeka i po petnaestak minuta

4. brate, jedem sve, ne volim menzu, dosta više o ovome :D

edit: jebala te menza više. ako ti se toliko hrani tamo, e'o ti moja kartica, pa idi. ionako mi samo skuplja prašinu :D

5. kazem,ima vas finih...

jebe se meni za menzu,jedem kod kuce,nego je poenta da kukate :P

6. Mislim da ću danas da idem na ribu. Fin je dan, kratki rukavi se nose, odoh na jezero.

7. Pani jedeš li samog sira?

8. uspiješ li nekad da zajebeš nekog sa tim retardiranim forama? i nemoj da oftopikuješ.

9. Danas će da bude podvarak sa batacima, možda turim i supu videću kad dođem kući.

10. Vjerovatno ništa, eventualno sendvič, jer ja spremam ručak.

11. Tebe oprcam kad oću, mada i nije neki težak posao.

12. gibanicu serviranu na boxerovoj plećki koja je ukrašena ikonom. pandan japanskom serviranju sushija na golom ženskom tijelu.

13. probajte čips od kelerabe :D

14. Pobogu Vidro de nađe tu kombinaciju?

15. vidro probaj pohovani karfiol

16. ne pohujem.
    rade, pa uzmeš kelerabu i ono za guljenje krastavaca i krompira što izgleda kao praćka, jebemumater, ne znam kako se zove, i time sastružeš cijelu kao čips i baciš na mast
    njamey!:D

17. Е Видро сад су ми слали твоје слике у пвт, баш си лијепа, штета што немаш више разумевања за Јебача.
    Свиђа ми се што имаш мало јачи нос, али меснате усне те ваде ако то некоме и смета.
    Која ти је природна боја косе?

18. ma je l' me zajebavaš?
    marko, nisi mu valjda slao moje slike?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.