Шта данас ручавате?

1. Pa to je i sustina mojeg posta -.-

2. Losa dedukcija radj, ja sam za auto od 15k ostavio kaparu 100e cisto da covek zna da ocu da uzmem

3. Sad sam se setio jos nekih primera koje znam iz prica o retardiranom nacinu trosenja novca banacana i iznervirao sam se jako xd

4. Pa znam papet bree nego veze nemam kolko ikakva prikolica može da košta

Isti odgovor za autor pseto

5. A ovako je Miki Čortan zajebao Đovanija Bajramovića za kaparu XD
    https://www.youtube.com/watch?v=doi3ShIqZY4

6. Bio je mekdonalc i još neki kiosci sa pljeskavicama tamo po centru Subotice kad sam se zadnji puz zadržavao tamo ali ima od tad 5 godina ne znam jebiga.

7. Drugarica iz osnovne u vezi sa sinom vlasnika Gomex marketa. Bolje i da ne pocinjem pricu na koji nacin se trose pare...

8. Dva sendvica i malo alve

9. Verujem da kupuju nešto skupo što ne može da se pomeri koliko je teško i glomazno i stoji u spavaćoj sobi

10. Bronzanu statuu neku? Xd

11. Joj ljudi kad sam bio na svadbi sina vlasnika lanca kafica, restorana i sali za proslave i cerke velikog privrednika pa kad su uzeli mladu da spustaju nekim sajlama sa krova ko madonu pa neki baloni pa magla pa vatra ko na koncertu ledi gage pa onda zaljuljaju mladu pa ona odleti na jedan kraj sale pa oni odande je sibni na drugu pa je tako rokali jedno 10min dosla kod nas iznad stola mi iskulirali jbg sedimo pijemo rakiju pricamo ok ekipa bila

12. hahaha

Imam u ulici lika koji radi kao profesor u srednjoj skoli, zena radi u opstini, dva sina od po 30ak godina imaju, jedan zivi od kirije od 2 lokala (docemo i do toga), drugi radi kao somelijer. Na to sve oko 700ha zemlje rade. Nikad nisu platili coveka cak ni da im pokosi travu fazon. Imaju kucu od 100m2, al i kombajn od 150k evra. Matori spava u podrumu kad je premoren da ne moze da se istusira pa da ne ulazi u kucu takav. More su na slici videli itd.

Ovaj sto zivi od 2 lokala, cale ga se odrekao. Nije im davao ni dinara i ovaj sa 2 druga pokusao da opljacka postu u NS. Ranio radnika iz pistolja jbg. Bio na robiji neke 3 godine. Na kraju se ipostavilo da su krenuli da kradu dzakove u kojima su pisma i racuni xd

13. Kakav mentolski mentalitet bokte

14. Ima jos. xd

Drug mi drzi kafanu, i cesto dolaze likovi kao da drze prezentacije o semenu, djubrivu itd.

Ima jedan lik isto dosta jak, sigurno oko 400ha radi. Kaze nikad ali nikad pice nekome nije platio, dodje samo kad je prezentacija ili kad mu DOJAVE da u kafani sedi neko ko hoce da proda zemlju za koju je zainteresovan.

Ako sedi potencijalni prodavac, on dodje i naruci sebi kafu za 40 dinara kao pije pa pocne pricu da je cuo da ovaj hoce da proda itd.

A ako ovi drze prezentaciju, dodje, pita tog mog druga jel oni placaju pice (posto neki placaju neki ne). I ako je odgovor negativan, okrene se i ode kuci.

Znaci za ovo drugo nisam verovao, i drug mi kaze ''ok, kad bude sledeca prezentacija da se placa pice, zovem te da vidis'' i bi tako. xd

15. Voleo bih da sam izmislio barem 2% ovog posta...

16. Neki dan sam prolazio kroz Zrenjanin, ni na jednoj jebenoj klupi nisam video niko da sedi.

Nemaju ljudi para ni na klupi da sede.. :((

17. A treba ga istuci jbg nema sta

18. Danas bile ćufte i pire. Sutra pravim sogan dolmu