Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pravim najbolji sataraš u svom životu, upravo.
Pro: vrhunski sataraš
Con: nikada više neću napraviti ovakav satarash
Govna.
Ahhahaha kakav avatar idi bre mesni u sabac :D
ne mogu, tamo je pristup dozvoljen samo avangardi.
čak više volim kurac da umačem u sataraš nego da ga natapam u narezak, realno
namačem
Brizle.
Juče u kafani, drug napeo da uzmemo brizle, ta kafana poznata po tome.
Reko begaj be, zvuči ko ženska muda. Je l' jeo neko, šta je to koj kurac.
Nesam probao još.
Kameni vec okacio sta je to, svakako deluje jestivije od BELMUZA :D
Ne bih znao šta je da nije kamenofil okačio ovaj opis gde piše da se zovu i krezle, jeo sam to svaki put kad bi deda zaklao kozu, baš je odlično onako slankasto a nije gumenjavo kao tipa bela džigerica.
Brizle nista posebno, ume zilavo da bude
Znam sta su brizle, probao sam nikad maksuz naručio ili pripremio, nista specijalno
Jebem li ga, nekako mi uvek cimka da jedem te organe gde se proizvode krvne ćelije, timus, kostna srž lolo, al zato nikad ne oklevam kod crevaca hahahaha.
Mada kažu da je kostna srž prezdrava u čorbama, supama
Inace moju ishranu bih opisao kao anihilacija: često u prvoj polovini dana jedem neke mega zdrave stvari, salata povrce, riba, ovas, voće itd, da bi poništio to u 22h sa 2 čipsa, sladoledom i kokakolom
Pojačaj haldol decxko
ju naopako šta sve neće čovek jesti užas i ta crevca ,ne daj bože škembići druže to smrdi ceo kvart dok se kuva smrad toga ti daje do znanja da to nije za jelo,želudac od goveda ...čuj žlezde da jedem‽ katastrofa , ajde u prošlom veku kad je glad i siromaštvo bilo pa su ljudi na selu jeli svaki deo da se iskoristi, a sada kad ima toliko toga,i da neko jede iznutrice nikada neću razumeti
sve jedu stoka odvratna ljudska
pasiranu pičku od pacova il pacovke kako god ,bi pojeli
muda jebote žvaću i pričaju mi da je ekstra ma idi begaj
Muda odlična
jedi kurac lihvare.