Prijava

Slažem se da je termin sam po sebi diskriminatorski i služi za etiketiranje i da se koristi baš u te svrhe koje si citirao.

Al opet, to što se izraz "teorija zavjere" koristi da nekog diskvalifikuje, ne znači da je svaka takva teorija istinita.

Da li ti je ikad pala na pamet mogućnost da oni koji prave realne zavjere, istovremeno plasiraju razne teorije zavjere da bi narod imao oko čega da se zanima, dok oni rade prave zavjere, za koje niko ne zna?

Tipa, npr. dok se narod zamajava oko kemtrejlsa, vlade rade razne druge sumnjive stvari, kradu narod, stvaraju političke nestabilnosti, itd... Utiču na medije na razne načine, rade sumnjive javne nabavke itd.

U koroni su svi pričali o štetnosti vakcina (za šta po meni nema jakog osnova), a malo ko je pričao o tome da li su neke farmaceutske kuće tu nastupale monopolistički i dobile povlašten tretman od država itd... Tu može biti realne priče o zavjeri, tj. o ne baš čistim načinima zarade, i možda guranju nekih vakcina nekad i više nego što je trebalo, da bi se zaradilo više para na njima... u to mogu da vjerujem, a to da su vakcine kao nešto mnogo štetne, i ne baš.

Oh nooo ne samo na temi gde kamenofil pise sastojke koje je jeo neeeee

Al opet, to što se izraz "teorija zavjere" koristi da nekog diskvalifikuje, ne znači da je svaka takva teorija istinita

Jbg to je inzenjerig. Bukv se svodi da mejnstream odredjuje sta je istina vs laz.
Evo bukv da szo izadje i kaze vacce stetne svi bi poverovali. Problem je u autoritetima koji to nisu i interesima koji to jesu.

Ima i taj fenomen da mase ljudi vide te neke od torije zavera al su programirani na nacin da to u startu relativizuju i odbacuju (primer celt zakretanje gloovom) (al zato veruju u neke nebulozne xyz samo iz egotripa-primer maskova occupy mars misija ili uspeh autoindustrije kako ce sa litijumskim baterijama biti sve do jaja kace usavrsi)

Haha kamenog smo opasno trigerovali :D

Zagoriće mi chutney zbog vas dvojice šašavaca

Posle posla idemo na pajsad
Goveđe repove saftane

Bergase nasaftaj mi se goveđeg repa ma gde da si

Juneći repovi su bili u pitanju
Posle zalio buteljkom crvenog

Preporučujem

rebra takva mamucka budu odlicna za repove prvi put cujem lolo

Dobri su, sad ne znam za one ispod sača (sledeći put i to) ali u saftu skroz ok

zajeban je to rep bajo, ima tu mesine kolko os al vrv mora da se kuva dobrih 10-15 sati da ne bude skvrceno

Pão de Queijo, poznatiji kao brazilski hljepčići od sira

Isto pasulj uvece prdimo na

T E M A M A
E
M
A
M
A

sutra roshtilj DA NE POMISLI SLUCHAJNO NEKO DA SE JEDE PASULJ DVA DANA ZAREDOM

Najbolji je grah od jucer