Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Govna.
Па да купујеш на пијаци, логично.
kupujes na jacpi usrana jaja iz kmetofora i lidla
sutra ozbiljna rostiljina pada pozdrav kurcofile znam da drkas na temu hahahaha
pile dobio na poklon pre x meseci sutra pečem na soli sa krompirom
možda i u saču puknem jebaji ga sad
Hahaha
ej mama sta ima sutra za rucak
mama: sutra piletina, pirinac i salate
JA: A JEL IMA MAMA BATAKOVA A JEL IMA MAMA BATAKOVA
danas roštilj ruske klase:
-svetoforski batakovi
-svetoforske kobasice (debele)
-svetoforska pileća krilca
Ako kobaje nisu svinjske, mozda navratim ako ima bujruma
jes pojeo kad sta sviljsko?
Nikad da znam haha
Pricao sam vam, nema kod nas svinjetine po mesarama restoranima, moras maksuz otici kupiti u trgovini neki suhomesnati proizvod
lol, nije greh ako se cepne bacon tu i tamo...samo mojne slanine da se omrsis haha
Ma ne radi se iskljucivo o grijehu nego nemas obicaj nesto da jedes i tjt. Kao sushi u kikindi npr. Moyes ga naci negdje ako se maksuz zaputiš, ali nema običaj kikindski paor da ga jede kući.
i bolje što nema, svinjetina je ono dibidus osim par komata što vredi nečemu
sviljski file je ok, slanina razune se, bude i vrat ok na rostiljcetu
šunka razume se
čak je i piletina vrv toksicnija i smrdljivija od svinjetine obzirom na industrijsku proizvodnju i uslove, ostane ti od sirovog mesa ćuretina, jagnjetina i pajsad TELETINA
Tako i jeste, sto se tice antibiotika tu prednjaci piletina
Plidu je l' si video bar negde kako izgleda sušeno meso (u mom kraju ih zovemo sušeničke) ili pršutu? Je l' si pomirisao?
Jesam logicno, samo ne jedem brt. Isto kao da tebi sad neko donese meso nilskog konja. Ok nek stoji tu na stolu nemam problem (ako ne dismr), samo ga necu jesti.
kreten si ako nisi jeo sunkaju
kreten bukv