može naravno, ima čak i neka sprava za to, i to sam i radio ranije jedno vrijeme i stara se bila na to navukla
E sad je problem što barem ovdje kod nas u prodavnici je postalo jako teško naći dobar nar.
Koji god uzmeš ima neke blijede bobice, bezukusan, nije onako kao što treba biti sočan i tamnocrven.
E sad je problem što barem ovdje kod nas u prodavnici je postalo jako teško naći dobar nar.
ne možeš više naći dobrog voća i povrća u prodavnici. to trebaš kolima da odeš do nekog ruralnog naselja i od lokalnih seljaka kupiš šta želiš pojesti, ima ih uvek pored puta. tako mi npr krompir nabavljamo, jer u prodavnicama je odron. oni zbog nekog razloga često imaju i stvari koje ne uspevaju kod nas.
Banana bread
Avokado bread kad ce
govna
https://www.021.rs/story/Info/Vojvodina/400301/Sremske-kobasice-lovacke-cufte-slavonski-corbanac-slanina-Stara-Pazova-spremna-za-studente.html
Rabenhorst sok od nara.
Uh brate što je dobar i jak.
18 i nešto maraka 750 ml.
Al kažu da je dovoljno piti 100 ml dnevno, tako da onda i nije skupo.
Uglavnom baš je jak, čisti cijedeni sok i uz zo organski.
I kao ima dosta benefita, obara pritisak, podiže krvnu sliku i čak testosteron, ima i hrpu antioksidansa.
I kao popravlja raspoloženje, znači droza.
Pitanje 1: ko je kupio sok?
Pitanje 2: cija je ideja odnosno predlog da se kupi sok od nara?
1. ja
2. moja
Što pitaš? Vidio sam taj sok u apoteci i učinio mi se kul, pa uzeo.
Нема то ти је република Србска, не зна је л то има код нас, никад чуо иск.
Нар је добра воћка ал та фора сок то је го курац сигурно пуно хемаче.
haha kako kenjaš, ko još kupuje sok u apoteci lol
jovor doco u apoteku: e cao daj mi brufen400 i ako ima nekog soka evo baš ako ima od nara :D
da u apoteci... ima i u marketu neki grčki, a ovaj je švapski. Probao sam oba, bolji švapski, ali i skuplji.
el moze solo da se pravi kuci jbg, to bi trebalo da je bez pasterizacije da bi bilo full
može naravno, ima čak i neka sprava za to, i to sam i radio ranije jedno vrijeme i stara se bila na to navukla
Koji god uzmeš ima neke blijede bobice, bezukusan, nije onako kao što treba biti sočan i tamnocrven.
sutra pravim fiš paprikašinu
jbt koko propo sajt kad nema kurcofila koji ćivot dao za ovu temu da jede govna kako se rani avokadom slepana sirotiljska
Danas šnicle u vinu, pire kroNpir
Нема курцофила и нема Шмокље да качи порнићарке.
Данас понфрид и вегунски бургер по рецепту фитнесс близнакиња.
U sto ispo paprikas
ne možeš više naći dobrog voća i povrća u prodavnici. to trebaš kolima da odeš do nekog ruralnog naselja i od lokalnih seljaka kupiš šta želiš pojesti, ima ih uvek pored puta. tako mi npr krompir nabavljamo, jer u prodavnicama je odron. oni zbog nekog razloga često imaju i stvari koje ne uspevaju kod nas.