Шта данас ручавате?

1. Знам, ал говно пусти свој одвратан укус у месо и онда је јело уопште срање.

2. punjena paprika je ekstra... ja ne smem papriku, ali se naklopam pa posle pijem ranisane...

3. Киселина, чир, а? Мој ћале исто тако...

Ја данас ждерао ћевапе и шопску салату, сатро сам се.

4. zvanično nije čir, ali kiselina može da čisti rđu sa šrafova...

5. Pileće belo i pljeskavicu. Najeo sam se i za sutra.

6. Ja kad mi dođe žuta minuta, to uglavnom posle ponoći, ubacim u želudac stvari koje bi stavljene zajedno momentalno izjele trup Eterprajza :) Ranisan ne pomaže, samo šumeći ranitidin.

7. to je to Valdemare, isti je sastav drugo generičko ime - meni nije bitno kojeg se dočepam :)

8. Punjena paprika je picka!

9. to je to Valdemare, isti je sastav drugo generičko ime - meni nije bitno kojeg se dočepam :)

Al šumeći deluje momentalno, jbg... Bar meni.
    EDIT Sad se baš osećam kao deda. Umesto da diskutujem koja droga ili alkohol bolje radi, ja pišem o lekovima za žgaravicu, hahahha..

10. Punjenu papriku čak volim više od sarme, a sarmu obožavam.... :)

11. komad bre, ti si izgleda u duši Srpkinja, d'izvineš :)

12. Bruce
    komad bre, ti si izgleda u duši Srpkinja, d'izvineš :)

pazi detalja "d'izvineš" hehehehe

13. politički korektno, da nedajbože ne protumačiš pogrešno :)

14. Pohovana paprika, pa još punjena sa sirom.

15. to je to Valdemare, isti je sastav drugo generičko ime - meni nije bitno kojeg se dočepam :)

kod mene Rennie. ali ga više ne koristim, otkako pazim šta jedem.

16. Boktemazo, pa je li to svi oko 4 banke shebaše želudac?
    Plašite me.

17. Paprika da, ali na koji način: usecka se zelena na žilijen, zajedno sa tikvicama iseckanim na kockice. To se natopi soja-sosom. I još tri-četiri čena belog luka, zgnječenog, izmeša se smesa sasvim. Fileti ribe-list odstoje par sati u marinadi od maslinovog ulja, soli, limuna i bibera, bace se na dno posude, prekriju smesom od paprike i tikvice, baci u rernu (može i malo belog vina, preporučujem šardone ili graševinu, pola čaše, da krčka), pokrije se alu-folijom, na dvesta dvadeset stepeni oko sat, posle još dvadesetak minuta otkriveno da ispari voda. Odlično, fenomenalno. Jesti uz ispijanje ostatka belog vina, ali ne baš preterano ohlađenog, kao što neki vole, jer ovo jelo je lepše onako malo vruće, a ledeno belo mu tu daje kontrast koji nije sasvim dobar.

18. mljac!!! slurp.....

19. Suljpa, sa komadima slanine.