Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A kao ne znaš šta je jetra, a znaš šta je džigara :)
Meni to žena sprema često, ali je uprži na mleku bez luka. onda ja na vrelo nabacam seckani beli luk, promešam i sačekam da vrelina jela skuva beli luk. Kad to pojedem pretvorim se u sivog Hulka...
јео у меку биг мекове и ождро се, кренем кући и успут носим кесу са стварима које нисам појео и циркам велики шејк... и ту била нека дечица, на први поглед сиромашна играју се са неком оронулом лоптом а не на ајпеду, видим гладне им очи кад су видели на кеси лого мека и ја не будем стипса и узмем понфри и кренем да бацам по поду, она деца ме гледају збуњено ја реко, НА ДЕЦО, НА
pa, mislila sam da i hrvati kažu "džigare", pa reko' koj' im je đavo jetrica :D
ja sam danas na SDO, dođoh samo da vidim šta ljudi klopaju :)
Сад сам набацао мусаке и аутоматски прешао у лагану одевну комбинацију. Немам места за питу са јабукама па ћу мало после. Неам појма што сам вам ово рекао ал ваљда да би се хвалио, боле ме јаја.
ja se proteinima prežderavam u posljednje vrijeme, napravih danas prženu piletinu i paprike, prelivene kajganom, sa mileramom sa strane
i onda sam istopila malo maslaca i prelila time
brate, orgazam
naravno, bezljeba!
Ја без хлеба једем само тестенине и супу.
hleb je tako mejnstrim, jedem bruskete
pa da sam ovo gore pojela s 'ljebom, tačno bih se prekinula. jako, jako je masno (mileram, mast, maslac) :D
i ja isto kao Pseto, bez hleba samo testenine i supu :) Inače, testa obožavam, sad jedem kiflice sa sirom što mi je majka poslala :)
Мајка послала? Ееее моја ти...
Da, što?
Па умеси сама, учи се мало... И зови да ми са истанчаним укусом пробамо.
Pa nemam ja uslove za to sad, to je najveći razlog, a naučiću jednog dana, ne brini :)
Не бринем ја, ја само хтео да се огребем. За кифлице.
Napravila majka domaći pekmez. A ljepote, a mirisa lijepog.
Baš si ti neki grebator :) Evo ni Vesnam nije sama napravila pekmez :)
Ali Vesnam će sjutra da pravi kiflice, obećala tetki. :) od pekmeza
Веснам, лепа си.
Svi smo.