Шта данас ручавате?

1. to za sutra? danas, šta jedeš?

2. Quattro stagioni+Coca Cola

3. to za večeras, sutra ako ostane - danas sam samo malo čalabrcnuo slanine i hleba, čisto da ne crknem...

4. čisto da ne crknem

ahahahaaa

5. Natnat

Kupus, sladak s teletinom. II dan.

Jel ima neko Natinu adresu? Dajte u PVC

edit: NatNat, što si okrutna dečko? Evo bićeš kapiten!

6. Joooj, treba još nešto da radim, a sad sam gloooodan. Moram ići jesti.
    NID FUUUD!

7. daj recept, rejven...

8. ma ja kad god za to čujem setim se kad rejčel u prijateljima pravi kolače, pa joj se zalepe stranice u knjizi i napravi pola tortu pola šepards paj, šlag i junetina...

9. Ahahahah, pa dobro, ako se dobro sećam Džoi se nije žalio.

10. zapečeno... pojeo bi i govno na crepu samo da je zapečeno u rerni...

11. Gospodin Muž apruvd d Šeprds paj.
    Dakle praviću još koji put.

12. Slatki kupus sa suvom kolenicom i po kojim krompirom skuvan, masni deo kolenice i kožura odstranjeni hirurški precizno i uklonjeni u skladu sa Pravilnikom o uklanjanju biološkog otpada (pojela Godzila). Malo je čorbastije, ali zato gusta čorba. Izvol'te, ima dosta...

13. danas šef častio u firmi: najprije juhica bistra goveđa....zatim pileći bečki + pire krompir + kupus salata....sve to za 35kn...to je cca. 4.5 eur... :)

14. jebate Raven, ovo izgleda jebeno dobro....

15. to mi deluje skupo komad, mada nije loš odabir...

16. to mi deluje skupo komad, mada nije loš odabir...

paaa onako...s obzirom kolike su porcije i koliko je sve drugo kod nas skupo...i nije toliko....ja bih se najela već od juhe....šnicla je veličine Ćirinog uha...pirea ima za radit skulpture...jedino salate za omanjeg zeku.....ali sve zajedno mnooogo..

17. šnicla je veličine Ćirinog uha

AHAHAHAHAHAHA, e, Ćiro, Ćiro....

18. ja ručao supu i đuveč, prije pola sata. to je sve što jedoh danas. večera - ručak.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.