Шта данас ручавате?

1. duga dana u zla gospodara, on večeru s doručkom spaja... tako i meni moja, s tim što moram sam i skuvati kupus - doduše, prošverao sam kože i masno sa kolenice, a njoj rekoh da sam bacio...

2. ti znaš da kuvaš, ja jedem što mi se servira.

3. ja sam danas prvi put jeo, kako treba, pre 10 min, pasulj. bez mesa.

4. Joj, muke, švercuje kožu sa kolenice...

5. ne pitaj, a sam hoću da omršavim, ona me ne tera...

6. Pa izbaci testo i slatkise ako ti je to lakše.

7. to ionako ne jedem :)

8. Ја сам то почео данас, Рејвнка, и видећу колко ћу издржати. Оћу бар месец дана да избегавам лебац и слатко па да видим шта ћу урадити.

9. Лажеш Јебачу.

10. Ja se skinula sa peciva.
    Sprat ispod kancelarije mi je pekara, umal' da me upropasti. Sad eskiviram i peciva i 'leba.
    Slatkiše jedem samo kad me trese PMS.

11. Свега ми, данас само за доручак кајгана и сад три кувана јајета.

12. Pa ne treba da gladuješ nego da se hraniš bolje.

13. Шта бре не треба, оћу скинем бар 10 кила.

14. ja smršao 30 kila u zadnja 4 mjeseca.

15. Počo piti napitak od đumbira, baš da vidim ima li vajde.
    Jbt, najgori je početak, dok se burag malo ne smanji.

16. Шта бре не треба, оћу скинем бар 10 кила.

To Bačje, mora da ide polako. Nikako naglo, pogotovu što si još u mladalačkim godinama, kada gonade ubrzano rade, a gubitak masti znači i gubitak njihovog izvora energije.

Da ne smaram, ako budeš hteo cimaj me u PVT za par saveta... :)

17. Počo piti napitak od đumbira

A šta mu fali? Ja ga obožavam, pijem a ne moram.

18. To Bačje, mora da ide polako. Nikako naglo, pogotovu što si još u mladalačkim godinama, kada gonade ubrzano rade, a gubitak masti znači i gubitak njihovog izvora energije.

šta su gonade?

19. Ма јебо савете, само избацујем тесто и слатко, већ сам то радио два пута, оба пута скино преко 10 кила за по месец-месец и по.

20. Ih kurac sad za mesec dana :) za tih 10 kg da bi skinuo moras da trcis do Parmenca i nazad po pet puta dnevno...da pijes surutku u prahu i zeleni caj...bobice i ona ostala sranja sto se koriste...a ovaj Rajder gore drka...