Шта данас ручавате?

1. šta su gonade?

Gonade iliti polne žlezde... U njegovom slučaju semenici/testisi... :)

Dobro, Bačje, a sad nam reci koliko brzo si vratio staru težinu i premašio je, ili grešim?
    Pre će biti da si ti malo smršao, a izbacio dosta vode. (toe taj efekat koji vaga prijazuje)
    Uostalom, ni ugljeni hidrati se ne smeju izbaciti, jer dovodiš organizam u stanje pozitivne ketoze, a bubrezi stradaju polako...

Da, da bi smršao 10 kila(SALA!!), potrebno je napraviti deficit od 90000 kcal... Moguće uz kvalitetnu ishranu i redovno vežbanje...

2. znači, ti takve gluposti lupetaš, da me sramota u tvoje ime da čita bilo ko išta što napišeš.
    kad završiš i specijaliziraš dijetetiku i nutricionizam, onda sebi daj za pravo da dijeliš ikakve savjete, dotad mo'š samo piskarati random gluposti koje si prije 10 minuta pokupio na vikipediji ili od ljudi koji nemaju pojma o tome.
    mani toga, stvarno, ne treba ti to u životu. budi siguran, ako čovjeka zanima, pitaće nekoga ko je stručan, ili nekoga ko se iole razumije u to, a ne neko čeljade od 18-19 godina koje misli da je pokupilo svu pamet svijeta time što ima internet. ništa lično, samo smaraš, poštedi i nas i sebe bespotrebnog pisanja, hvala unaprijed. :)

3. Ko je tebi drm'o kavez? :)

4. ma, smara me vriska dječurlije gdje god odem, obuzdajte ih, ljudi moji.
    ne volim to i ovdje da gledam (i slušam), razumi me. D:

5. Usra te i Vidra... Jbg nije ti dan danas.

6. Хехехе, попиша га Видра...

7. ma ne samo nutricionisti, nego ljudi koji znaju šta rade i o čem' pričaju, imaju iskustva s tim i to.
    ne random ljudi s vikipedijom u rukavu.

8. jebiga, ne smijem da pišem šta sam večerao, nije o tome tema...

9. Pa dobro, razumem te, a s druge strane ovo je net... :)
    Inače, u sportu sam već punih 7 godina(doduše napustio pre tri meseca zbog faksa), i to profesionalno. Neke 4 godine zaredom sam bio i reprezentativac, a za to je pored jakog treninga neophodna kvalitetna ishrana i odmor. Doduše, bavio sam se klasikom (dužina i izdržljivost), pa sam bio jako mršav, ali se uvek moralo znati šta, kad i koliko jedem.
    Zato sam imao i vrhunskog trenera i obišao lekare čija je to specijalizacija, a ti nutricionisti koje pominješ su neki ljudi koji imaju neku bednu višu školu jer bolje nisu uspeli da završe.

Pored toga, i sam sam istraživo, ne na netu jer tu piše šta ko hoće već ig stručnijih literatura, npr. knjiga iz biohemije, pa znam puno o procesima u orgnizmu, način na koji se odvijaju i šta i kako...jer me to jako interesuje.
    Naravno sad, na tebi je to da prihvatiš ili ne, a verujem da nećeš jer ti, kao i drugih 95% reg.autora misliš da sam običan balavander koji voli da pametuje...

Otiš'o sam na spavanje, laku noć.

10. Nutricionista ima završen med. faks, specijalizaciju i subspecijalizaciju, a ne neke bijedne škole.

11. Nutricionista i više čkole.

Bitno je da ti iz literature znaš biohemiju.
    Kompetentan aupičkumaterinu.

12. Nutricionista je kerov kurac. Izmišljeno zanimanje. Ja ne jedem slaninu što volim nego što moram.

13. ја бих појео видрицу :ПпП ;Д

14. Ние ми добро.

15. slušaj vejvrajdera i biće ti bolje, očigledno. možda i reprezentativac postaneš!

16. Ja sam poslušao rajdera i evo za sat vremena sam smrš'o dva kila, a i mihajlović me je nešto cim'o, ne znam šta će kad zna da ne pevam himnu.

17. Ja sam uzeo da čitam knjigu iz biohemije.

18. Јебач, шибни аткинсонову дијету, која у ствари није дијета..кркаш доста тога, само постепено избацујеш угљене хидрате, тј једеш шта тамо пише. Било је овде полемике је ли здрава или не, ко га јебе, најефикаснији начин да смршаш а да ти мишићи не осете много.

Ја сам аткинсом увек за кратко време имао одличне резултате, е сад, мораш да мрднеш гузицу и трчиш, или нека физичка активност, неће без тога.

едит:

Ја сам аткинсом увек за кратко време имао одличне резултате,

Сам себи сам зазвучао као она баба што је излечила унука а потом га и оженила лоло

19. sad sam se probudio a mirišu priganice, izgleda da ima još starog hleba.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.