Pa sad... bilo je ispod hiljadu...
kupio sam 10 jaja Filipili = 130 din (ali iskoristio samo 5)
hleb crni, 250g = 48 din
hleb beli sečeni, 500g = 60 dinara
(pojedeno nekoliko kriški i jednog i drugog)
Jogurt 1,5L = 120 din (popio pola)
Mesni (goveđi )narezak 150g = 140 dinara
malo sira President Somborska pa neću ni da računam (a kilo u Maxiju na akciji je nepunih 350)
i malo origana da dobije na aromi...
Eto pa računaj, ako si željan da znaš...
DŽABA SVE KAD SI GANJCI MAUHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAA
Kajgana (5 jaja) sa origanom, sir iz Maksija, proprženi narezak 150g, tost hleb (zapečen u rerni, ništa posebno), jogurt...
Иди, бре, Рајдеру, ја сам мислио да ће мало да будеш већи сноб. :)))))))
Какав нарезак и сир из Максија! Где су ти ту чоризо кобасица (шпанска верзија сремске кобасице), хамон (шпанска шунка), моцарела, гауда, па потом хлеб од интегралног брашна, па Мегле јогурт... :))))))))))))
Какав нарезак и сир из Максија! Где су ти ту чоризо кобасица (шпанска верзија сремске кобасице), хамон (шпанска шунка), моцарела, гауда, па потом хлеб од интегралног брашна, па Мегле јогурт... :))))))))))))
Ma bre ja sam ti seljačko dete, i ne stidim se ničega... :)
a moj kraj (Zlatiborski) je poznat po tim mesnim i mlečnim proizvodima, al ono pravim, seljačkim, ne to femkanje, i evropeizovanje...
I ja sam jeo svakva govna, ali prvi put cujem da se narezak przi. Eto, kolko sam ih omlatio a nisam znao za tu foru.
Probaj bre, tri puta je ukusnije... :)
i Čajna isto... probaj obavezno... :)
Pa vidiš. Ko te zeza?
Deca se tresu od sreće kad čuju da stižeš, čekaju na stanici, vrište, pište i vuku te za kese :)
Vidro kupi pakovanje viljuški kad podješ u Bosnu ima da te gledaju ko boga ahaha
Ponesi čvarke i zajebi muslidže neke nek ih zapali Alah alah hahahala
i kartonske tanjiriće obavezno, one rođendanske sa sirenom, misliće da si to ti nacrtana :)
jaašta, pa da se povrijede ljudi koji ne znaju da koriste
nije maja stoka
joj, sacam htjela da kupim čvarke, 400 dinara mala kutija, pa znam da je to skoro kao zlato, al preskupi su
Bio sajam duvan čvaraka u Valjevu pre neki dan
Ajde malo gladuj kao svi normalni studenti.
ajd. :'/
http://home.adelphi.edu/sbloch/ma/tents/pictures/Alexander/non-tents/pastimes/dancing.bear.117v.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/488003_10200991810222245_802187673_n.jpg
Ja amerikanišem!
Kajgana (5 jaja) sa origanom, sir iz Maksija, proprženi narezak 150g, tost hleb (zapečen u rerni, ništa posebno), jogurt...
mmmm
Koliko si to PLATIO? Jel bilo ispod 1000 din?
DŽABA SVE KAD SI GANJCI MAUHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAA
Pa sad... bilo je ispod hiljadu...
kupio sam 10 jaja Filipili = 130 din (ali iskoristio samo 5)
hleb crni, 250g = 48 din
hleb beli sečeni, 500g = 60 dinara
(pojedeno nekoliko kriški i jednog i drugog)
Jogurt 1,5L = 120 din (popio pola)
Mesni (goveđi )narezak 150g = 140 dinara
malo sira President Somborska pa neću ni da računam (a kilo u Maxiju na akciji je nepunih 350)
i malo origana da dobije na aromi...
Eto pa računaj, ako si željan da znaš...
http://www.youtube.com/watch?v=usfDvrbrAeU
A TI ME POLJUBIŠ U MOJE CIGANSKO DUPE!!!
stvarno jesi cigan nabrajas koliko si sta platio
RAJDER JEDE BIKOV SIR
Ја јуче узо у чинијицу сипо јогурта и смокија и помешо па јео кашиком, до јаја је.
http://www.hiddenhistoryhumanity.com/German/Nazi%20Essay%20Images/ss%20insignia.png
I ja sam jeo svakva govna, ali prvi put cujem da se narezak przi. Eto, kolko sam ih omlatio a nisam znao za tu foru.
Ja i gospođa danas imamo podvarak iz rerne i po batak i karabatak na podvarku. i nešto za piće, ona izabrala pivo ja uzo šveps.
Ma bre ja sam ti seljačko dete, i ne stidim se ničega... :)
a moj kraj (Zlatiborski) je poznat po tim mesnim i mlečnim proizvodima, al ono pravim, seljačkim, ne to femkanje, i evropeizovanje...
Probaj bre, tri puta je ukusnije... :)
i Čajna isto... probaj obavezno... :)
Menjao bih ovo moje, kao i sve drugo za batake i karabatake!
Od toga ne mož bolje!
prijatno!