Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Е ако ти је Рајдер реко пријатно, удавићеш се купусом.
Ja kajganu sa nekom kobasicom, mada imam i svinjski vrat al me nije volja...
lololo
Jebiga... ja bih to operisao...
Ja ne, volim moj svinjski vrat. Ako me neko bije, odmah uleće PETA sa borbom protiv nasilja nad životinjama.
Danas na poslu spržio praziluk i 100 grama adidas slanine, bacio preko toga kilu junetine na kock(ic)e, nalio vode da krčka, stavio po kašičicu kafe, aleve i bijelog bibera i na kraju dodao 4 šake makarona. Puko bolonjeze sos i nas troje se ubili ko mačići pred kinesku novu godinu.
Kasicicu kafe?! Ostalo zvuci fantasticno baj d vej.
Ja spremala kobasice(dve vrste) sa ljutim pirincem. Nije nesto nevidjeno, ali je moj autenticni recept i obozavaju ga svi koji su ga jeli. Isperem dobro pirinac da se ne bi ulepio, pomesam ga sa crnim i belim seckanim lukom, vegetom, soja sosom, ljutom paprikom, biberom i solju i nalijem vodom da se zapece. Kad je napola gotov bacim preko kobasice da se ispeku i taman puste sok i to bude jebematicno.
skuhao sam sebi kirkolinu kažu da leči mlohave bele butine
Krem supa od karfiola
Kofte od mešanog povrća u korn flexu
Proso sa cveklom
Sotirani šećerac, grašak i šargarepa
Preliv od suncokreta
Prilog: domaći hleb i salata
Šta je kofte?
ovako nesto, samo sto je na slici od mesa
http://www.yogurtland.com/images/kofte_ufak.jpg
Znaci, u tome je fora!
Kakav sam ja mamlaz, uvek ga previse isperem, pa se posle cudim zasto se ne uhvati onaj lepi i meki sloj...
Hvala sto si mi otklonila misteriju... :)
Aha, kao ćuftice neke. Mnjam.
Pravim ih sa ovsenim pahuljicama i pireom od pasulja. probaj i tako.
Losos, brajko. Samo pečem, ništa restovanje/pohovanje/blanširanje/sinterovanje.
ma ne kuvam ja :)
ima neki restoran pa nam donose vegetarijanski rucak u firmu
ps. nisam vegetarijanac, samo mi odgovara takav rucak i fizicki i finansijski
upravo krećem da spremam eggmjolk, for the first time
Nisam ni ja vegetarijanac, ali se uglavnom ovako hranim, ponekad smotam nešto mesnato, mada retko. Zato ribe tamanim.
pijem nes u koji sam stavila mlijeko koje se pravi od jaja i maslaca. nešto najbolje ikad!
Suljpa
Ček... Tipa rastopiš maslac i umutiš to sve i tako, a?