Шта данас ручавате?

1. ja danas pojeo samo puding, sjeban mi stomak, sinoć sa 4 puta ustajao da bljuvam
    inače prijatno svima

2. Макароне, имам ја свиње на селу па оно што остане од њих тиме ћу да је раним.

3. Макароне, имам ја свиње на селу па оно што остане од њих тиме ћу да је раним.

Nagradno, trik pitanje. Čime će Bač hraniti Vidru:
    a) Makaronama
    b) Ostacima svinje (npr. kolenicama)
    c) ostacima hrane koja se daje svinjama

4. Нисам се добро одразио, мислио сам на одговор под ц.

5. VelikaKonzerva
    rižoto s gamborima

Onda se našikaš i pitaš ribu "Hoćeš rižoto sa gamborima, ali iz konzerve?"
    "Iju, krasno, tak romantićno"
    I baciš peglu.

6. Može li se pica u mikrotalasnoj ispeci? Ona polupečena kora što se kupuje?

7. Ne valja, samo je osušiš. Mora biti rerna i grejno telo.

8. E jebi ga, batalio mi se grijac u sporetu, uglavnom nista od toga ondar.

9. Stavi na lebac malo kečapa, kačkavalj, šunku i pospi origanom i onda ubaci u mikrotalasnu, zapeći će se fino.
    Pica za sirotinju.

10. Kad je čovek vispren, mogućnost su bezgranične, ne veruj ljudima koji ti kažu da nešto ne možeš, bitno je da veruješ u sebe (stavim ovaj tekst u sliku nekog fotošopiranog ćuke i eto motivacionog postera da žemske šeruju po feeeejzbuku lolo)

11. kackavalj i sunka i pica za sirotinju ne ide zajedn...neka podrigusa i magyoro keckemeti sir uvozni iz madjarske kupljen na pjaci.

12. Pa dobro, to jeste, nego ako je već nabavio, pa se ispalio za rernu.

Još bolja opcija, Dilane, ali čisto sumljam da si je prenebregao. Sve spremiš i onda kod komšinice (single milf ili sl. varijanta, uglavnom bez pokretnog muškarca u kući) i kuc-kuc, ona lepo otvori, ti kaze Pica, kara mija, može li se peći u tvojoj relni, meni otkazao šporet. I eto romantičnog ručka niotkuda.
    Za dalje se snađi, jebogadan

13. A može ovako Dilane - uzmi tu podlogu i nakvasi, ali ne da je nakvasiš kao sunđer za pranje suđa nego tek da je vlažna s obe strane, onda nalepi svašta od nadeva pa je stavi u mikrotalasnu. Tako će ostati sočna dovoljno da se može jesti, dobro kaže Luks.

14. U pravi cas. Taman kad htjedoh da je stavim onako bezveze pa sta bude od nje. Fala vi ;)

15. Jebote stavljaš margarin u kafu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.