Шта данас ручавате?

1. Nije losa. Malo se krajevi skamenili, ali ovo ostalo kul ispade.

2. Naruči picu i ubij dostavljača ako nemaš kinte

3. Naručiš picu na komšijinu adresu, i muvaš se tu ispred zgrade. Kad dođe dostava, i kad komšija iskulira dostavu, ti se ponudiš je da otkupiš u pola cene. Rođak se ovako prehranjivao na višoj poljoprivrednoj u Vinkovcima 1987-me.

4. rižoto s gamborima u soja sosu i kokosovom mleku je uspešno savladan.
    zafalilo nam rukole i čeri paradajza, al šta da se radi

5. prženu paštetu i slomljene kozje podlaktice.

6. паприкашоааааа

7. maslac i margarin nisu isto
    margarin se pravi od otrovnih trans-masti i golo je govno
    maslac je nešto najljepše ikad
    elem, otišla sam na pijacu da kupim maslac i platim ženi i zapričamo se, jer je jelte iz bosne, nabijem je, i zaboravim da uzmem maslac
    pa konj konjski

8. kupila sam brokoli i krastavce i soja sos i karfiol i kikiriki i tako
    a otišla po maslac :D
    pijaca <3

9. šta je maslac? Daj neki brend maslaca ili sliku

10. liči mi na dobro jutro margarin

Čije je ovo maslo?
    Ovo je mliječno maslo
    ahahaaaaa

11. samo ti zajebavaj
    elem, lijepo je kad se turi u kafu :D

12. Da ne oftopičim i zajebavam više. Daklem danas jedem: Dva tanjira supe od povrća, svinjsku šniclu na krompiru, zapečeno sve u rerni, i jedna palačinka s nutelom. Hiljadu i dvesta kalorija odoka.

Za večeru mi ostaje samo neka tanka salata i da se molim bogu lolo

13. попио сам чашу непреврелог домаћег вина и багује ми мозак

14. lazanje ali nisu sa piletinom nego sa nekim drugim mesom, no to nije bitno, trebao sam kod zubara danas da idem, i dignem se iz kreveta pranje zuba umivanje tuširanje oblačenje doručak, nabacim jaknu na sebe, dođem do police u sobi na kojoj je oduvijek bila slika mog zuba i PAM!, nema.

moji ukućani postaju nadrealizam. jednostavno ću jednom flipnuti i pobiti ih sve, pazite šta vam kažem. JEL MOGUĆE DA TI TIH 5x3cm PAPIRA SMETA ALOO I ZAŠTO PREMJEŠTAŠ STVARI PO MOJOJ SOBI EEEJ

15. Jebem ti ćale ženu što bi reko pezos lolo

16. ja ispržila piletinu i brokoli i jela sa soja sosom
    PIIIIIŠAAAAAJ POO SIROTINJIIIIII

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.