Naručiš picu na komšijinu adresu, i muvaš se tu ispred zgrade. Kad dođe dostava, i kad komšija iskulira dostavu, ti se ponudiš je da otkupiš u pola cene. Rođak se ovako prehranjivao na višoj poljoprivrednoj u Vinkovcima 1987-me.
maslac i margarin nisu isto
margarin se pravi od otrovnih trans-masti i golo je govno
maslac je nešto najljepše ikad
elem, otišla sam na pijacu da kupim maslac i platim ženi i zapričamo se, jer je jelte iz bosne, nabijem je, i zaboravim da uzmem maslac
pa konj konjski
Da ne oftopičim i zajebavam više. Daklem danas jedem: Dva tanjira supe od povrća, svinjsku šniclu na krompiru, zapečeno sve u rerni, i jedna palačinka s nutelom. Hiljadu i dvesta kalorija odoka.
Za večeru mi ostaje samo neka tanka salata i da se molim bogu lolo
lazanje ali nisu sa piletinom nego sa nekim drugim mesom, no to nije bitno, trebao sam kod zubara danas da idem, i dignem se iz kreveta pranje zuba umivanje tuširanje oblačenje doručak, nabacim jaknu na sebe, dođem do police u sobi na kojoj je oduvijek bila slika mog zuba i PAM!, nema.
moji ukućani postaju nadrealizam. jednostavno ću jednom flipnuti i pobiti ih sve, pazite šta vam kažem. JEL MOGUĆE DA TI TIH 5x3cm PAPIRA SMETA ALOO I ZAŠTO PREMJEŠTAŠ STVARI PO MOJOJ SOBI EEEJ
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nije losa. Malo se krajevi skamenili, ali ovo ostalo kul ispade.
Naruči picu i ubij dostavljača ako nemaš kinte
Naručiš picu na komšijinu adresu, i muvaš se tu ispred zgrade. Kad dođe dostava, i kad komšija iskulira dostavu, ti se ponudiš je da otkupiš u pola cene. Rođak se ovako prehranjivao na višoj poljoprivrednoj u Vinkovcima 1987-me.
Sardine...
rižoto s gamborima u soja sosu i kokosovom mleku je uspešno savladan.
zafalilo nam rukole i čeri paradajza, al šta da se radi
batakee
prženu paštetu i slomljene kozje podlaktice.
паприкашоааааа
maslac i margarin nisu isto
margarin se pravi od otrovnih trans-masti i golo je govno
maslac je nešto najljepše ikad
elem, otišla sam na pijacu da kupim maslac i platim ženi i zapričamo se, jer je jelte iz bosne, nabijem je, i zaboravim da uzmem maslac
pa konj konjski
хаха браво
kupila sam brokoli i krastavce i soja sos i karfiol i kikiriki i tako
a otišla po maslac :D
pijaca <3
šta je maslac? Daj neki brend maslaca ili sliku
puter
mliječno maslo
kako već to zoveš
meggle maslac
http://www.ocado.com/catalog/images-hires/49053011_H.jpg
liči mi na dobro jutro margarin
Čije je ovo maslo?
Ovo je mliječno maslo
ahahaaaaa
samo ti zajebavaj
elem, lijepo je kad se turi u kafu :D
Da ne oftopičim i zajebavam više. Daklem danas jedem: Dva tanjira supe od povrća, svinjsku šniclu na krompiru, zapečeno sve u rerni, i jedna palačinka s nutelom. Hiljadu i dvesta kalorija odoka.
Za večeru mi ostaje samo neka tanka salata i da se molim bogu lolo
попио сам чашу непреврелог домаћег вина и багује ми мозак
lazanje ali nisu sa piletinom nego sa nekim drugim mesom, no to nije bitno, trebao sam kod zubara danas da idem, i dignem se iz kreveta pranje zuba umivanje tuširanje oblačenje doručak, nabacim jaknu na sebe, dođem do police u sobi na kojoj je oduvijek bila slika mog zuba i PAM!, nema.
moji ukućani postaju nadrealizam. jednostavno ću jednom flipnuti i pobiti ih sve, pazite šta vam kažem. JEL MOGUĆE DA TI TIH 5x3cm PAPIRA SMETA ALOO I ZAŠTO PREMJEŠTAŠ STVARI PO MOJOJ SOBI EEEJ
Jebem ti ćale ženu što bi reko pezos lolo
ja ispržila piletinu i brokoli i jela sa soja sosom
PIIIIIŠAAAAAJ POO SIROTINJIIIIII