Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
150 kinti, a da se najedeš? Nerealno jer te namirnice i nisu extra jeftine...
Rižoto pikantni. I juče isto. Za vikend pravim lonac kiselog kupusa sa mesom pa neka ide ćivot. Hanuma ne voli, ima da ga jedem tri dana.
ceo rucak je zvanicno u tom restoranu 450 kinti, samo posto imaju ugovor sa firmom daju nam popust 100, + jos firma daje 200 pa kad se sve oduzme mene izadje 150
Aaaa, pa to vec ima smisla. I ja bih to rado klopao, volim svo povrće, al bi morao dodati nekog mesa, jaja ili nečeg slično...
A ti, Nato, pošto već spremaš piletinu, a sama ne jedeš, dobrodošla si da mi pošalješ višak. :-D
Piletina mi je omiljena. :-)
Ko kaže da ne jedem piletinu? To bljak je bilo upućeno grašku.
Јео подварак. Добар био мајку му јебем.
После ћу спремим ћуреће бело са шампињонима.
Kolko ja volim grašak, nevera.
Моја мајка кад прави подварак убаци више бибера него купуса.
Lazanje.
Jebem ti muškarca koji zna da kuva
Данас сам рибао купус, завшио, ево ем стрепим већ 3 сата, блејим за компом и само чекам да не буде слатки купус... Дрште ми палчеве
juneći gulaš s nekim prilogom, još ne znam da li će biti pirinač na belo ili pire, zavisi od majke šta joj bude lakše...
grašak zakon
ja ću i danas brokoli, boli me uvo, dok mu ne prođe sezona ima da ga jedem svaki dan
imam punu teglu mariniranog karfiola i brokolija, neće ga niko - ćera se ukakila dok se blanširalo pa mi ostalo dva minuta duže na šporetu i sad mekano...
kako ovo zvuči, bemtisunce...
Hvala Bruse, ne smem ništa da jedem naredna tri sata (bila kod zubara), sada ću izdržati i do sutra.
A jebiga, jednostavno je objašnjenje nego sam zbrzao - stavio brokoli i karfiol da blanširam, malecka pritrči da se požali, ja odem čas da je presvučem i tek se onda setim lonca sa pet kila povrća koji vri na šporetu. Dok sam sklonio već se sve skuvalo :)
Danas ću da ga testiram, pa ako ništa drugo napraviću pire od njega sa malo masnoće od kobaje i slanine - kad si u dilemi dodaj biber i ljuto :)
pa to, sad ti htjedo' reć', samo napraviš pire i ljubičica :D
http://www.tabanovic.com/Copy%20of%20Macrolepiota%20procera.jpg
slicna neka gljiva ovoj baba je sprema
+1234567!!
Čuš. Pa budalo, uleti u kujinu i kao slučajno obori lonac... posle ih nateraj da kupe neke pljeske ili nešto...
Jebeš ti muškarca koji ne zna da kuva nego je zavisi od žene!!