Шта данас ручавате?

1. Danas ću da ga testiram, pa ako ništa drugo napraviću pire od njega sa malo masnoće od kobaje i slanine - kad si u dilemi dodaj biber i ljuto :)

Ako to ne uspe, uvek mogu figurice: čudoviše iz Loh Nesa, žaba na lokvanju... :)

Ručavaću plazmu sa mlekom. Za desert čaj.

2. Bele bubrege (ne moje) u bešamel sosu...
    Bio sam stereotipan prema b.bubr., ali su prejaki, preporučiJo bih svima

3. Danas ću da ga testiram, pa ako ništa drugo napraviću pire od njega

Meni zvuči kao odlična podloga za krokete od povrća. Dodaš neko jaje, prezle i sir samo.

4. za krokete od povrća

To bi kod mene u kući samo ja jeo :)

5. Pa možeš i da ih zamrzneš.

6. Poenta je da nateram gospojice da jedu, lako je za mene...

7. Jedem sve i svašta, a uvijek sam gladan, pa sam odlučio da pređem isključivo na Kavijar, čuo sam da on deblja, a i da je veoma zdrav.

8. Poenta je da nateram gospojice da jedu, lako je za mene...

Pa to je lako, pravi ih u obliku srca modlicama za kolače :)

9. Jebeš ti muškarca koji ne zna da kuva nego je zavisi
    od žene!!

Ako mi ne bude danas teško da visim u kuhinji ceo dan i da prljam ruke puterima i brašnom sutra mi neće biti teško da popušim kurac.
    Nisam gej druže, ne znam za tebe

10. Ako mi ne bude danas teško da visim u kuhinji ceo dan i da prljam ruke puterima i brašnom sutra mi neće biti teško da popušim kurac.

Pretpostavljam da bi morao da kuvaš kad ne bi imao menzu, mamu, sestru, babu, restoran narodne kuhinje ili tako nešto slično, a živeo sam. A da nekim slučajem završiš u zatvoru, tu bi imao menzu, sigurno.

11. Imao bi i kome da ga popuši tamo, koliko čujem.

12. Malopre sam dovršio dve pice, treća se peče upravo sad. Kaprićoza. Izvol'te :)

13. 3,5 eura u Voli. VEEEEEELIKAAAA KAPRIĆOZA.

14. u Solunu dinar somun, lako je tebi kad ti je naruku, mi seljaci sami spremamo :)

15. Ne znam za pušenje i kuvanje, ja samo osuđujem samostalno pranje nogu kod muškaraca, jer ako već nije dovoljno muškarac da nađe neku žensku glavu da mu ih pere, neka iznajmi prostitutku, a ako ni za to para nema, neka smrdi, bar se neće ponižavati.

16. to brate, ja smrdim za medalju, iz principa...

17. Meni žena samo veže perčin jer ne umijem sam.

18. Nabrao sam danas one roze odozdo livadske šampinjone, rudnjače, i nekoliko vrganja. Vrganji na sušenje, a rudnjače otišli u tiganj sa sapunjarom i mladim lukom... Stidim se da kažem da sam ja spremao, al jebi ga, šta ću. Vi što kupujete šampinjone u stiroporu, samo kad biste znali šta je livadski šampinjon...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.