Шта данас ручавате?

1. Ako mi ne bude danas teško da visim u kuhinji ceo dan i da prljam ruke puterima i brašnom sutra mi neće biti teško da popušim kurac.
    Nisam gej druže, ne znam za tebe

Ako hrana prlja ruke, zašto je onda jedeš uopšte?

2. Valdemare, ja davno ukiselijo bukovače i onda držo 10 dana u višnjevači. Sad probo. Hedonizam. Dobar sam. Jesam. Još malo....

3. Potopio sušene vrganje u mlijeko, pa ih spržio sa sjeckanom piletinom.
    A preko toga prelio crvenu marmeladu, koja vako ide:

Sastojci:
    - 4 glavice onog ljubičastog luka, 2 kašike maslinovog ulja
    - po 2 kašike šećera, sirćeta i crnog vina, kašika maslaca
    - 2 prstohvata cimeta, 50 gr suvog grožđa

Priprema:
    Luk sjecnuti na kolutove i pržiti na maslinovom ulju, ne smije puno omekšati. Sve sastojke osim maslaca dodati preko luka i krčkati 10 minuta, skloniti s vatre 1 minut, dodati maslac da se rastopi i preliti odmah preko glavnog jela. Ako ostane ovog preliva, može se preliti u teglu i držati u frižideru naredne 2 hefte.

4. danas ću vjerovatno pržiti gljive sa kelerabom i brokolijem, osjećam se tako zdravo

5. Lazanje, keva pravila

6. Zapečeni bijeli grah s kobasicama:

Vako nabaviti:
    - 1 kg graha bijelog, 3-4 lovačke ili roštiljske kobasice
    - 2 glavice luka, 2 češnja bijelog luka, kašika brašna, so, ulje
    - 100 gr slanine, po kašiku aleve i paradajz sosa

Vako praviti:
    Kuhati grah i kobasice u istoj posudi, ali samo dok voda ne provri.
    Onda na vrelom ulju u tavi pržiti sjeckan crveni luk i slaninu. Čim luk omekša, dodati alevu, paradajz sos, sjeckan bijeli luk i brašno.
    U ovo dodati grah, kobasice i pola litre vode u kojoj se kuhalo. Čim prokuha, istresti sve u vatrostalnu posudu, kobaje staviti kao na slici, posuti peršinom i pustiti da se peče 20-30 minuta na 200 C.
    Eo vam slika:
    http://imageshack.us/a/img18/7868/dwqt.jpg

7. u narodu poznato kao i na gravce na tavce.

8. al sam zdrao neke kobaje, ima da podrigujem celu noc

9. kremenadle sa kromirom sada cekam navaren i gladan da keva spremi

10. brokoli i piletinu sa mileramom
    wooooooooohoooooooo

11. meni se želudac toliko skupio od nejela, od jednog čizburgera u meku se prežderem ko običan čovek od dve normalne pljeskavice

12. Koje govno taj brokoli, jebeni ameri i njihov genetski modifikovan karfiol.

13. brokoli ti se ne sviđa? :D
    pa jesi ti normalan, jbt? :D
    ništa ljepše nema.

14. Kod mene flekice s kupusom i šaNgarepom, potom krem čorbica od bundeve.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.