Шта данас ручавате?

1. ono što će da ostane u tanjuru posle tate :(

2. nije goga makrobiotičar jbt, valjda samo vegeterijanac?
    pa ja bih umrla bez masnoća.
    elem, pijem bulletproof kafu, nadam se da će me držati do jedno 4-5

3. Što li ti sebe mučiš tom keto dijetom, da mi je samo znati?

4. hahhahahhahahahaha, a ne mučim se, samo sam otkrila LCHF i preoduševljena sam čega sve ima tu.
    nevjerovatno mi je kako mogu da se prejedem (pošto jako volim da jedem), a da me želudac ne boli, pošto od bilo kakvih proizvoda od brašna crkavam. skrob mi ne smeta, to i unosim s vremena na vrijeme. :D

5. nevjerovatno mi je kako mogu da se prejedem (pošto jako volim da jedem), a da me želudac ne boli

Takav sam i ja bio, a onda sam napunio 35 godina, ugojio se na 118 kila i više ne mogu da jedem ni pola količine ni pola namirnica koje sam narkomanski tamanio...

6. Šta ima u keto ishrani toliko fenomenalno, boktejebo?

Pređi na mediteransku, to je hedonistički, keto služi za nešto drugo, svakako nije stil prehrane.

7. a nije keto ishrana, jbt, jednostavno sam zamijenila kalorije iz UH onima iz masti, što mi mnogo lakše pada za želudac i osjećam se poletnije, šta znam. elem, ishrana mi je bila dosta jednolična i nezdrava (menza, džank fud i ostala usputna hrana), a ovako sam otkrila jedno 50 vrsta povrća i kuvam sebi svakodnevno, jedem sve žive vrste mliječnih proizvoda, meso, jaja, zdrave masnoće, kombinujem to, i ljepše mi je nego ono što sam prije jela. ne kažem da ne poželim ponekad čokoladu il tako nešto slatko ili tjestasto, to naravno onda i pojedem, pošto nisam u logoru, al mi se skoro nikako ne traži (sem kad sam u PMS-u ili nervozna, al hormoni su krivi za to), a prije sam svaki dan morala nešto slatko da jedem. ovako mi je baš taman.
    mediteransku u smislu masline, maslinovo ulje, dosta ribe i to? nisam riboljub :)

8. Napravio sendviče sa kajmakom i ljutim sudžukom i ubacio u horizontalni toster. Banja.

9. Ćuretina i podvarak. Sad još da odem do šupe po pivo, ali mestrašno mrzi.

10. Шпагете, чуфте у сосу од рајчице и тврди сира. Бели.

11. a nije keto ishrana, jbt, jednostavno sam zamijenila kalorije iz UH onima iz masti,

To i jeste keto ishrana :D

Mediteranska u smislu dosta dobrog povrća, dosta zdravih masnoća i dosta kompleksnih UH. I nije samo riba tu, jedeš meso bez ograničenja, samo izostavljaš masne dijelova.
    Ja sam morao da pređem na takvu ishranu jer ne podnosim gluten, i preporodio sam se a nije skupo.
    Mozgu treba UH.
    :D

12. moj mozak više voli masti od UH! :D
    pa, kad nema UH, mozak koristi ketone, ništa mu ne fali vala, a svu glukozu koja je tijelu potrebna svakako jetra pravi :D
    š'a znam, pa tako i jedem, prežderavam se povrćem, zdravim masnoćama i određenim udjelom mesa, samo izbjegavam UH (al' ka'em ti, unosim do 30ak grama dnevno, s tim da jednom do dvaput sedmično "zgriješim") :D

13. Mozgu treba UH.

To ono kad cimneš prvu ljutu ujutro na prazan stomak pa kažeš "UH!"?

14. За доручак џем, за ужину банана, за ручак грашак и чорба од броколија, за ужину јабука, за вечеру банана. Тако до недеље, после углавном риба до Божића :)

15. Šta ste napali devojku, vidite da uopšte nije rigorozna i da nije skroz izbacila UH(što je praktično i nemoguće). Čak ima i dvaput sedmično slatke grehe. :-)
    Edit: Meni samo nije jasno što si toliki protivnik menze. Mislim da je hrana ok, i da je (solidno) izbalansirano. Moj jedini problem je kad odem tamo što mogu da pojedem dva ručka i da dalje ostanem gladan, a o večeri tek da ne pričam. Kontam da mi je has ability ostala iz perioda kacam bio sportista.

16. A nisam ja nju napao, interesuje me samo zašto uopšte muči svoje krhko, žensko tijelo takvim nebulozama, a nije bodibilder :D

17. Курац крхко.

18. рајдеру, вјеруј ми, храна коју ја једем је толико зачињена да би вјероватно почео плакат' од првог залогаја, а у мензи ни не соле, све је толико бљутаво, имам осјећај к'о да сам у затвору. џаба што направе поховано пилеће бијело, кад има укус к'о овсена каша, повраћ. :D
    и нисам крхка! :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.