Шта данас ручавате?

1. krhko orascic.
    niko se dosada nije zalio na 'ranu u menzi.jos vam daju i slatkoga.bude i snikersa.treba vam i to ukinuti.

2. pa nisam rekla da je loša, jbt, odlična je hrana, samo je bljutava, a ja to ne volim i to je to :D

3. studenti kukaju i to je to! ;D

4. Ja kukam jer mi je malo, a o mesu da ne govorim-uber malo.
    Što se začinjavanja tiče, pa daju oni tamo da se poslužiš, al ja ne uzimam. Jedino što uzmem je sirće, što u salatu, što u supicu :-)
    A so, koliko znam, ne valja previše, oštećuje krvne sudove. 5g dnevno (ukupno, računajući on u vegeti i to), sem ako nisi sportista ili iz nekog razloga previše gubiš vodu i soli...
    I da, ja uvek cepam suljpa tamo, zajebi 2 kašike pirea i isto toliko graška. :-)

5. ih, so jedva i da koristim.
    čili sos, čili u prahu, ljute papričice, biber, ruzmarin, majčinu dušicu, bosiljak, kari, origano.. ništa od toga ne'a u menzi.
    a generalno, u menzi uzmeš pasulj i 5 kriški ljeba i to je jedini način na koji se mo'š najest'.

6. u svajcarskoj nemaju studenti toliko zacina u menzi.

7. ovoe srbija, nije švajcarska :D

8. upravo tako.razlog vise da budes zadovoljna sa onim sto imas.

9. studenti su pičke, samo kukaju i ništa ne uče... studentiknje se razlikuju od studenata samo po tome što mogu biti DOBRE pičke, drugo ništa...

10. Najedoh se nekog keksa, pitaj boga hoću li posle moći kiseli kupus kad dođem kući.

11. hoćeš, kiseli kupus može i kao slana grickalica uz dobar film :)

12. posebno studenti koji dodju sa strane.gladan,tesko,nemam,malo...ako ti je tesko nemoj da studiras,nije za svakoga.jedu k'o termiti i opet im malo. da im daju da jedu koliko hoce,jeli bi do sudnjeg dana.kukaju kako nemaju para,k'o da ljudi koji su iz tog mesta gde je faks imaju milione.ne placas gajbu.pa duvaj ga.daj meni tvoju placenu,daj sve sto caca i mater salju,a ja tebi dam moje.nema se para,a pije se po lokalima.ladno napolju.k'o da je meni toplo,ja sam se navikao...trpaju ih nekim stipendijama.opstina ova,drzava ona.

13. hahahahaha, brate, sve što kažem morate pretvoriti u to koliko mi studenti kukamo.
    a ne kukam, samo kažem da sama kuvam hranu i da neću da jedem splačine iz menze :)
    čak mi je jeftinije ovako :D

14. sve što kažem morate pretvoriti u činjenicu koliko mi studenti kukamo

A realno, svaka tema gde se pojaviš postane "moram da se izjadam" :)

Naravno da je jeftinije kad sam kuvaš, ko ne ume da kuva isto kao da ne voli karanfile. Kad sam ja prvi put studirao, tamo negde 1992-ge, u studentskoj menzi u NS (onoj iza PMF, ta je posle zatvorena) porcija pasulja sa kobasicom je bila tolika da nisam mogao sve pojesti, ja koji nemam graničnik na usisniku. Koštala je tri dinara više nego mesečna karta za šinobus Odžaci-NS, a to je otprilike bilo pakla sarajevske u to vreme... posle je studentska menza postala pomijara, sad više i ne znam kakvim GMO vas hrane tamo...

15. 3 obroka za 180 dinara

Jebote! Poparenim 'lebom i cicvarom da vas hrane ne smete se pobuniti!

16. stvar je u tome sto nisu splacine,vec sto nas ima finih ;) 3 obroka za 180 dinara,pa jos razlicitih i jos da biras sta ces.jos predejela,deserti...

17. Jebote! Poparenim 'lebom i cicvarom da vas hrane ne smete se pobuniti!

desert koji dobijes u radnji kosta koliko supa,glavno jelo i desert u menzi.
    e,a mozda je i malo.dorucak je oko 50ak dinara,rucak oko 60ak,vecera izmedju.odokativno je 180 jer su im najavili neko povecanje.da su im povecali malo vise,plakali bi danima.protesti...

18. ja za 180 dinara kupim 3 kile različitog povrća kog mogu da jedem 7 dana, ako ne i više. :)

19. 150 grama povrca ti je dovoljno za jedan obrok?

20. ja za 180 dinara kupim 3 kile različitog povrća kog mogu da jedem 7 dana, ako ne i više. :)

A gde je struja, a gde je pranje sudova, a gde su začini to ne smem ni da pitam...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.