Prijava

I dalje tvrdim da Ameri i Ješe stoje iza svih sranja koja su se desila i koja će se desiti.

Ja i dalje tvrdim da Hiler nije bio žena, i da Leka vidio njegov kurac, i da nije dokumentovao koliko je jaja viđeno u daton trenutku.

Meni je zanimljiva ta ogromna mržnja Hitlera prema Jevrejima, ima tu neki dublji razlog zbog kojeg ih je toliko hejtovao...

Smejanja bez, ovo nam je pričao profesor istorije: kaže da je ta njegova mržnja počela otkad je video nekog bogatog Ješu (pleonazam) kako mu keca kevu kad je bio nackli. Jebežga, deluje isuviše smešno, ali to baš i tome služi, da se čo'ek nasmeje. Mada, tko zna, možda je to i istina, k'o što kizomir tvrdi za Isusovo zlatno jajo.

I dalje tvrdim da Ameri i Ješe stoje iza svih sranja koja su se desila i koja će se desiti.

Taj neki smraduljica.
HITLER JE IMAO JEDNO JAJO! Slučajnost? Ne bih rekao. DRUGO JAJO JE ISUSOVO ZLATNO JAJO! ISUSE, VRATI JAJO HITLERU, NEMO DA SI JAJO!

msmojne

I dalje tvrdim da Ameri i Ješe stoje iza svih sranja koja su se desila i koja će se desiti.

Ово је само донекле тачно. Јевреји уопште не постоје. Њих су током рата заменили Јермени Налбандијани, незванични владари света. Оне што личе и што су успели да замене, заменили су, што нису, то су побили. Зато сви "Јевреји" сад имају велике носеве што је одлика Налбандијана.

Kizo, počinjem da verujem u tvoju teoriju, ima logike.

Oznaka sluge Nalbandijana je mali crni kvadratić. A prilikom inicijacije u Čuvara Jermena, jedno jajo ide na žrtvenik, to jest totem Nalbandijana. I nisu jevreji ubili Isusa. Nalbandijani, poznata antihristovska loza, zanala je za proročanstva o dolasku sina božijeg. A ko su bili proroci? Jevreji, dabome. Zato su nalbandijani osnovali Rim, da bi taj rim pokorio Palestinu i zemlje Izrailjske. I to baš u trenutku rođena Isusovog. Slučajnost? Pontije ga je ubio. Mislim, što bi ga jevreji ubili? Pa Isus je i sam bio jevrej. Ali sljedbenici Isusovi uspejdoše da sačuvaju jedno Isusovo jaje. I kad je Isus vaskrso, on ga pozlati i reče: "Ovim pobjeđuj!". Ono sadrži veliku moć. Tada su Nalbandijani osnovali Čuvare Jermena, red tragača za jajom. I sve što se dalje dešavalo, svi ratovi i krize, sve je to plod potrage za zlatnin jajom Isusa. A čuvali su ga i krili jevreji. Zato su i bili proganjani. A zato su i nosili zlato sa sobom. Svaki jevrej je bio dužan da sa sobom nosi pet zlatnih jaja. Tako čuvari nikad ne bi pronašli jajo Isusovo. I zato su odlučili da pobiju sve Jevreje, i da zauzmu njihovo mjesto, kako bi se domogli jajoa.

Jbt, ja imam onu tipičnu jevrejsku nosurdu, još mi dali ime Benjamin, kontam da nikako ne bih mog'o izbjeć gasnu komoru iako sam prikriveni antisemit.

Хм, све то је тачно, али нисам сигуран за овај црни квадратић. Моје информације су да они нису имали ознаку. Тако нико није могао да препозна да припадају Налбандијанима. Једино је био проблем у томе што ни они нису могли да знају. Па су онда узели плави троугао из Давидове звезде (и то онај доњи) као ознаку. Онда је проблем био у томе што их је свако могао познати, па су укинули ношење ознака. Након тога се појавио проблем да не могу препознати своје. Не знам да ли су решили тај проблем до данас, али знам да их је то вековима мучило.

Vidiš, taj kvadratić nije bio neka vidljiva oznaka. Obično se prilikom inicijacije, i sječenja jajeta ( ujedno je to i simbolika njivove potrage za nestalim Isusovim jajom ), odsječeno jaje polagalo na crnu pločicu četvrtastog oblika. Uglavnom se sa simbolima tu i završavalo. Ali, Hitler je kao Čuvar i menadžer projekta uklanjanja jevreja morao biti prepoznat od ostalih Čuvara. Zato je nosio one brkove, da ga Čuvari prepoznaju.

Pa šta pričate vi, jbt, pa zna se odavno da se raspoznajemo posebnim pogledima, u određenim vremenskim intervalima pravimo određene pokrete (pogled lijevo, nekon 3 sekunde pogled desno, nakon 6 sekundi obrnemo krug, ukoliko mislimo da sagovornik to nije primetio onda trepnemo tri puta brzo pa nakon 3 sekunde još dva puta sporo ali to samo kad smo sigurni da nas glada u oči, pa ponovimo ono odozgo).
Al to je naša najčuvenija tajna, ne zna za to niko.
Masoni imaju sličan način prepoznavanja, zato se dva masona uvijek skontaju u društvu.

kizo da li je moguće da je ovo pravo isusovo jajo i da ga na ovakav način čuvaju ko bi pomislio da je tesla u pravom isusovom jajetu

Teško je reći. Ja ne vjerujem da je ovo pravo isusovo jajo. ali materijal je gotovo isti! Tesla je bio u kontaktu sa jevrejima tamo, i jednom je vidio jajo pravo. Kažu da je nnašao način da napravi isti materijal ko što je Isusovo jajo. Pošto je on prije svega bio veliki Srbin, on je odlučio da taj recept sakrije sa svojim pepelom u urnu napravljenu po ugledu na Isusovo jajo. Kažu da je bravu od urne oblikovao prema ključu Atlantide. I ko ima ključ, otvoriće urnu. Zato je Htiler htjeo da otme ključ od Tite. Zato su Nalbandijani i razorili SFRJ.

darvin se u grobu prevrće sad koliko nije u pravu

LJudi su nastali od Nalbandijana, a ovi od Srba, kada smo ih mi iz proklete zemlje Inđije išćerali posle jedne sporne partije trule kobile. Srbi ko Srbi posle nekog vremena, se smilovaše i krenuše da vrate Nalbandijane ali se izgubiše i nemogahu se vratiti svojoj prapostojbini. I tako dok su Srbi lutali, Nalbandijani osnovaše svoje prve države na Atlantidi i tamo nastaviše kobnu tradiciju igranja trule kobile u tuđe žene. Ponovo izbi golema svađa i u ratu koji je proistekao iz te svađe se uništi Atlantida, a Nalbandijani se rasturiše po svijetu osnivajući nacije antičkog doba, dok su Srbi igrali hrkljuša (posle tragičnog događaja sa Nalbandijanima trule kobile je bila zabranjena igra u Srba do početka 19. stoljeća) po zabitima istočne Evrope.

Nema te pojma. Hitlera je rodila jedna hrvatica. Njegova baba i baba od Ante Gotovine su dve rođene babe. Na isto suncu guzicu sunčale. E sad kako je verovati, kažu da je ispisica sa Franjom Tuđmanom i da su zajedno čuveli ovce, ako me razumete šta hoću da kažem. I da se u to vreme još nije rodio Ante Pavelić.
Šta je posle bilo u Argentini, to neće niko da priča. Ali može biti da ga je Papo sklonio kod svojih hrvata i da je imo tamo neki rod preko babe. A koja je veza sa Francuskom legijom stranaca i ovim što je dobeo Đinđića?

Мислим да смо се мало одаљили од теме.

Наиме, не верујем да снег пада искључиво заслугом природе, а без утицаја ХААРП система. Ко не верује, само нека се запита да ли је логично то што су наши путари најспремнији за снег откако је почео да пада.

Случајно, а?

Ova najnovija priča o Hitleru servirana je u pravo vrijeme - kad se u čitavoj Evropi dešava procvat fašizma, ekstremnog nacionalizma, netrpeljivosti i ksenofobije... mi se ustvari ponovo nalazimo u predhitlerovskom vremenu, samo se čeka da se novi Vođa pojavi. Hitler se nije ubio u Nemačkoj, niti je umro u Argentini, Rumuniji ili 1980 u SFRJ, on živi i čeka svoju priliku - kao neshvaćeni umjetnik duboko ispravnih ubjeđenja i simpatičnim brčićima koje je tako lako docrtati licu bilo kog od nas.

Sad ću da pročitam temu ali komentar na

i kako je dnk analiza pokazala da lobanja koju rusi čuvaju nije njegova, već neke žene.

Ovo nema šanse, jer se lobanje muškarca i žene ozbiljno razlikuju i nemoguće je napraviti grešku čak ni na prvi pogled ako ste videli nekoliko ženskih i nekoliko muških.