Prijava

A koji kurac će nekom živ Hitler?

Весна Вуловић пала са десет километара висине и преживела, а неће један Хитлер да преживи пуцањ. Срби су то!

Ne mogu da verujem da niko nije povezao ove dve činjenice:
- Hitler je imao samo jedno jajo
- Lobanja Hitlera u Rusiji je lobanja žene
Hitler je bio prerušena žena jer je na taj način najlakše sakriti Isusovo jajo. Doktor Jozef Mengele joj je bio ljubavnik, koji ju je pretvorio u muškarca, a onda kada je Hitler umro a Jozef pobegao za Argentinu, tamo je napravio Hitlerovu dvojnicu sa kojom je živeo do kraja života. I ti očevici su videli samo dvojnika. E sad, da li je Mengele odneo Isusovo jajo, ili je ono ostalo u Hitlerovom telu da ga pokupi prvi prolaznik, to je misterija.

хаххахахаха најјача теорија убједљиво~

То јајо је покупио прађед Стефана Костића, позлатио га и даривао за Васкрс члановима разних форума и твитера.

Ја сам исто читао нешто на тај фазон. Да је побегао из Немачке и проглашен мртвим иако није био.

Иначе, човек је краљ.

Tito udario Hitlera Kočom Popovićem među oči. Razbio mu glavu, pola glave poslo Sovjetima, pola bacio onom svom ćuki Luksu. Onda je Krcun doveo neke zarobljene četnike da raspore kesu za jaja od Hitlera. Kad ono ima samo Isusovo jajo. Od tog dana četnici praznuju Uskrs sa jajima, ali ih ne lupaju.

Иначе, човек је краљ.

Ако мислиш на Хитлера, ја ћу ти дати метке да се самоубијеш.

lemaja
Pročitam danas u BLICU

Довољно да свака озбиљност престане ту. Блиц је фенси верзија Курира. Данас сам баш о'шо јер понекад имају што-шта интересантно на култури и управо ова вест везана за Хићу (ако си на ту мислила):
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/357152/Izneo-sam-dokaze-da-je-Hitler-umro-u-Argentini
Добих рогове кад видех у какве глупости су људи спремни да поверују без имало жеље за рационалним размишљањем. Још приде што лик кења како је ЦИА знала да је побегао из Берлина, а ЦИА настала две године касније.... На страну сведочанства гомиле људи, папирологије и осталога, али да је он утекао у Аргентину ем би умро у року од пар месеци, а ем би га и Визентал нашао.... Издавања такве литературе треба забранити.

Иначе, човек је краљ.

Misliš kancelar?

Gdje je nestalo Isusovo jajo nakon što ga je ratno rukovodstvo KPJ zarobilo?

Ћутимо? ЋУТИМО А?

Diperu imaš samo jednu grešku u postu. CIA je postojala već za vreme rata, ali pod drugim imenom. Skračenica je bila OSS (ne mogu da se setim šta znači, a mrzi me da googlam).

Офис оф стратиџик с'рвис'с, ал' то је била ратна обавештајна служба само за период ДСР, ЦИА је и цивилна брате Гонзо :-)..... Али је лик баш напоменуо ЦИА.... Чуди ме како и масоне неке није убацио у причу.... Занимљивије би и интригантније било....

Hitler je kralj, realno. Negativno je sve to, ne kazem, ali je dosta napredovao ni od cega pa do prilicno visoke drzavne pozicije. Mozda je taj neko ko je pisa istoriju izmislio da je on bio moler i niko i nista, ali opet. Sve nacisticke zemlje su igrale kako je on svirao, njegova ideologija zivi i danas kroz druge ljude - prema tome kralj je sto je uspeo to da uradi. Opet ponavljam, ne podrzavam to niti gotivim tu ideologiju, daleko od toga.

Kralj kretena. Mogu ti objasniti i zašto. Ako ne moram ne bih. Smaram i u ove 4 rečenice.

Људи моји, објективно гледано Хитлер је, поред тога што је био стваралац болесне и морбидне идеологије, горе чак и од Мусолинијевог фашизма, био један од најефикаснијих државних вођа које је свет икада видео.... Подигао је Немачку (за свега неколико година) од оне беде која је била Вајмарска република на такав ниво да је она у једном мало дужем периоду ДСР била светска сила број 1, која је истовремено могла парирати Совјетима, Америма, Британцима и Французима....

Pa to. I Carls Menson je car sto je uspeo da obrlati gomilu ljudi i da sakupi gomilu sledbenika koji ce obavljati prljave poslove za njega.

Jel ustaška emigracija u saradnji sa čikaškim Srbima otela Isusovo jajo?
Jel jajo imalo partizansku spomenicu? Ako jeste, da lije to bila prava spomenica?