Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Вучица је објаснила, закључајте тему.
Pismeni iz srpskog, pita Perica je l' može da se piše na slobodnu temu, učiteljica mu reče da ne može i zaključa temu.
Стоји чо'ек испред основне школе, види га директорка, прилази му и пита: "Извините, јел ви то чекате дете?", каже: "Ма јок, то ми од пива".
Кукууууу
Мува ти дечко рибу и прилази јој и каже: "ЈЕЛ ТИ ТАТА КАЈЗЕН?" а она збуњена пита: "ШТО?" а он ће "ПА ПРАВИ СИ ЗМАЈ ХЕ ХЕ !"
Учитељица Костић лолололо
Иде жирафа и нагвирује у собу на трећем спрату и дође човек и отера је натраг у аква парк
ulazi profesor nadrkan na cas, dere se na decu da se smire, i kaze "ti! ti tamo kod radijatora! jel znas ti ko je bio taj ai taj?"
-ne
-a jel znas to i to?
-ne
-pa kako ne znas, jesi dolazio ti dosad na moje casove?
-nisam
-pa sto si sad dosao?
-poslao me direktor da opravim radijator, ja sam iz kotlarnice
Možda ima ovaj al kad vidim šta se sve meće
Sjede dva radijatora na grani i pletu. Ide konj, ugleda njih i pita:" Šta radite?"
"Evo pletemo malo". odgovori jedan radijator.
"A je l' mogu i ja s vama da pletem?"
"Budalo jedna, đes ti vidio da konji pletu?!"
Донео лик акустичну гитару и кренуо да свира, налетеле неке јанкеле, ишутирају га и кажу "Јеб'о те Вондервол!"
"Evo pletemo malo". odgovori jedan radijator.
"A je l' mogu i ja s vama da pletem?"
"Budalo jedna, đes ti vidio da konji pletu?!"
znam slican
sede dva bojlera na grani i strikaju traktor
prolete ptica, vide to i pocne da im dobacuje podrugljivo "gde ste to videli da bojleri sede na grani i strikaju traktor?"
a ova dva joj sarkasticno odgovore "ha-ha. prica koja govori..."
лололололололололол
Заборавио си да поменеш да смо носили мајице Мановара :Д
То се подразумева :д
Донео лик акустичну гитару и кренуо да свира, налетеле неке јанкеле, ишутирају га и кажу "Јеб'о те Вондервол!"
http://www.dodaj.rs/f/19/kd/32gj5hMq/apruv.jpg
razbolio se mujo i kaže mu doktor umrijećeš od raka za dve nedelje. kaže on to hasi i reše njih dvojica da te dve nedelje prožive muški. kupe najbolja pića ustondiraju se oni od najboljeg koksa i kaže njemu haso dobro bre mujo ajdemo naći nekih kurvi da bar jebemo nešto a kaže njemu mujo ma jesil ti normalan bolan oš da dobijem sidu XAXAXAXAXAX JEBEM TI ŽENO MAJKU
каже као питају га шта си у биоскопу каже животиња
Био Јанкела мали и да му кева чашу млека да попије и каже "Пиј сине, ту има калцијума, то је добро за кости", а Јанкела баци чашу, узме топломер, сломи га, испије живу и каже "Калцијум је позерај! Ја пијем само тешке мјетале!"
JANKELA APRUVZ
Седи Вучица у соби, дође Жајк и угаси светло...
Ово иде на профил :Д
Седи металика у соби дође линкин парк и почне да плаче
хахахха много добро!
Јанкела од тебе ће направити сленг!