Vicevi-novi (nema ih na internetu & novinama)

1. Вучица је објаснила, закључајте тему.

2. Pismeni iz srpskog, pita Perica je l' može da se piše na slobodnu temu, učiteljica mu reče da ne može i zaključa temu.

3. Стоји чо'ек испред основне школе, види га директорка, прилази му и пита: "Извините, јел ви то чекате дете?", каже: "Ма јок, то ми од пива".

Кукууууу

4. Мува ти дечко рибу и прилази јој и каже: "ЈЕЛ ТИ ТАТА КАЈЗЕН?" а она збуњена пита: "ШТО?" а он ће "ПА ПРАВИ СИ ЗМАЈ ХЕ ХЕ !"

5. Pismeni iz srpskog, pita Perica je l' može da se piše na slobodnu temu, učiteljica mu reče da ne može i zaključa temu

Учитељица Костић лолололо

Иде жирафа и нагвирује у собу на трећем спрату и дође човек и отера је натраг у аква парк

6. ulazi profesor nadrkan na cas, dere se na decu da se smire, i kaze "ti! ti tamo kod radijatora! jel znas ti ko je bio taj ai taj?"
    -ne
    -a jel znas to i to?
    -ne
    -pa kako ne znas, jesi dolazio ti dosad na moje casove?
    -nisam
    -pa sto si sad dosao?
    -poslao me direktor da opravim radijator, ja sam iz kotlarnice

7. Možda ima ovaj al kad vidim šta se sve meće

Sjede dva radijatora na grani i pletu. Ide konj, ugleda njih i pita:" Šta radite?"
    "Evo pletemo malo". odgovori jedan radijator.
    "A je l' mogu i ja s vama da pletem?"
    "Budalo jedna, đes ti vidio da konji pletu?!"

8. Донео лик акустичну гитару и кренуо да свира, налетеле неке јанкеле, ишутирају га и кажу "Јеб'о те Вондервол!"

9. Sjede dva radijatora na grani i pletu. Ide konj, ugleda njih i pita:" Šta radite?"
    "Evo pletemo malo". odgovori jedan radijator.
    "A je l' mogu i ja s vama da pletem?"
    "Budalo jedna, đes ti vidio da konji pletu?!"

znam slican

sede dva bojlera na grani i strikaju traktor
    prolete ptica, vide to i pocne da im dobacuje podrugljivo "gde ste to videli da bojleri sede na grani i strikaju traktor?"
    a ova dva joj sarkasticno odgovore "ha-ha. prica koja govori..."

10. Донео лик акустичну гитару и кренуо да свира, налетеле неке јанкеле, ишутирају га и кажу "Јеб'о те Вондервол!"

лололололололололол
    Заборавио си да поменеш да смо носили мајице Мановара :Д

11. То се подразумева :д

12. Л0Л
    Донео лик акустичну гитару и кренуо да свира, налетеле неке јанкеле, ишутирају га и кажу "Јеб'о те Вондервол!"

http://www.dodaj.rs/f/19/kd/32gj5hMq/apruv.jpg

13. razbolio se mujo i kaže mu doktor umrijećeš od raka za dve nedelje. kaže on to hasi i reše njih dvojica da te dve nedelje prožive muški. kupe najbolja pića ustondiraju se oni od najboljeg koksa i kaže njemu haso dobro bre mujo ajdemo naći nekih kurvi da bar jebemo nešto a kaže njemu mujo ma jesil ti normalan bolan oš da dobijem sidu XAXAXAXAXAX JEBEM TI ŽENO MAJKU

14. каже као питају га шта си у биоскопу каже животиња

15. Био Јанкела мали и да му кева чашу млека да попије и каже "Пиј сине, ту има калцијума, то је добро за кости", а Јанкела баци чашу, узме топломер, сломи га, испије живу и каже "Калцијум је позерај! Ја пијем само тешке мјетале!"

16. Седи Вучица у соби, дође Жајк и угаси светло...

17. Био Јанкела мали и да му кева чашу млека да попије и каже "Пиј сине, ту има калцијума, то је добро за кости", а Јанкела баци чашу, узме топломер, сломи га, испије живу и каже "Калцијум је позерај! Ја пијем само тешке мјетале!"

Ово иде на профил :Д

18. Седи металика у соби дође линкин парк и почне да плаче

19. Био Јанкела мали и да му кева чашу млека да попије и каже "Пиј сине, ту има калцијума, то је добро за кости", а Јанкела баци чашу, узме топломер, сломи га, испије живу и каже "Калцијум је позерај! Ја пијем само тешке мјетале!"

хахахха много добро!
    Јанкела од тебе ће направити сленг!