Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Šta je to što stoji na raskrsnici i reguliše saobraćaj, nije policajac već radi na struju.
Dakle elektronski uređaj je u pitanju, ima crveno, žuto i zeleno?
- Žuto.
Koji auto vozi Melk?
Melklaren
Melkskvič
Alfa Romelko
Učiteljica kritikuje Pericu: Perice dosta je bilo! Ne možeš biti tako neodgovoran! Bježiš sa časova, jedinice redaš, a neki dan si se i potukao!
Perica: Učiteljice, uopšte niste u pravu, evo pitajte koga hoćete u odjeljenju, ja sam ubjedljivo najodgovorniji od svih učenika. Odgovoran sam za one dve slomljene stolice, odgovoran sam za razbijen prozor u kabinetu muzičkog, odgovoran za to što je Pera slomio ruku, ono kad sam mu izvukao stolicu, evo, pitajte ih... I vi onda kažete ja neodgovoran! Stvarno nema smisla...
Pita Ciga ribu
- kako se zoveš?
- Mira.
- Aha, kao onaj golub.
Kako najavljuju pevača Esada Plavog?
E sad, Esad...
Kupio pevac esad plavi zuti auto.dosao kuci a majka mu kaze:sto zuti crni esade plavi
Postoje 2 načina kako se postaje baba/đed:
1. Tako što dobiješ unuka/unuku.
2. Tako što dobiješ potpunu zubnu protezu.
ние лоша скеч :Д
Zasto je Bog a zasto djavo siso na zemlju?
Iz istog razloga da vam jebe majke jer su lepe i dobre :)
„SEĆAJ SE DANA ODMORA DA GA SVETKUJEŠ. ŠEST DANA POKUSAVAJ DA BUDES DUHOVIT I SVRŠI SVE SVOJE VICEVE, A SEDMI DAN JE ODMOR GOSPODU BOGU TVOME I SVIMA OD TVOG KRINZA KAO I TVOJE LECENJE”.
iVICa
( IMA GA NA INTERNETU )
Kaže devojka dečku: ,, Napali me! "
Dečko: ,, Ko te bre napao !? ''
:DD
Dogovorili se dva Muja i dva Hasa da svako od niih ispriča vic o njima četvorici i kaže plavuša auu perice nije to što misliš to je kačketić otišo od piroćančevog sina
- I koliko si platio taj Nikon aparat?
- 1500 evra, što pitaš?
- 1500 EVRA ?! Koji si ti konj, samo rasipaš pare na gluposti, i šta ćeš sad? Sad se možeš slikat s tim!
rofl
jovo...