NOVO: Nadmetanje!

1. Dionysio
    Budući da moje nema u izdvojenom delu očigledno nije dovoljno dobra...

i moja je u plusu i nema je među muzičkim, može objašnjeje?

2. Ako se dobro pokaže postaće redovna aktivnost na sajtu (uvek sa drugom temom i sadržajem, npr sledeće može da bude "Srbija kroz definicije", "posteri sa životinjama" i sl... ) Šta mislite?

odlična ideja, super marketinški potez. povećaće posetu sajtu, i ako bog da, možda se desi i čudo pa se poboljša i kvalitet sadržaja.

Samo treba što preciznije definisati uslove, da ne bi bilo posle nekih žalbi...

Za.

3. verovatno još nijedan mod nije stigao do nje

4. Moja nestade nakon 2 minute, valjda je plagijat, a ja je nisam prije vidio B)

5. i moja je u plusu i nema je među muzičkim, može objašnjeje?

Stvar je u tome što mod, da je Bog otac, da je Boga uFatio za j**a ne može da stigne sve da vidi reakcije, zato sam i rekao da bi trebalo da se napravi neki poseban odeljak.
    Uglavnom, ovde je ludnica i bez mojih postova, ne zna se Časni Krst, tako da bar danas više neću postovati...
    P.S. Šta sam se navrzao na Boga nemam pojma... :-/

verovatno još nijedan mod nije stigao do nje

Neće verovatno ni stići... barem ne do moje...

6. Koji će ovde šou da bude.

:Kupuje zalihe kokica i placa internet unaprijed:

7. Jedino onda da se otvori "no spem" tema i da se na nju kače reakcije koje si napravio za taj muzički deo. Ko spemuje u bananu da ide i zašto ništa nije urađeno povodom onog "Zatvora" to je bila do jaja ideja.

8. ПРЕДЛОГ
    Укупан број поена да чини збир између три и пет најпопуларнијих реакција за сваког аутора понаособ. Тиме спречаваш могућност да награду освоји неко ко испемује и направи 90 просечних реакција (ако у збир улазе све), или с друге стране, неко кога усере да направи једну квалитетну (ако се рачуна само најбоља) .

+1

PREDLOG 2
    Gazda, daj nove moderatore, ovo je samo dodatak ionako preobimnom poslu raspoređenom na mali broj ljudi.

9. ja sam završio nižu muzičku, mene za moderatora!

10. ПИТАЊЕ: Да ли се рачуна однос поена, начи поен количник. Да ли се рачуна само једна реакција и како се оне стављају на листу музичких реакција? аутомацки или пријавом?

11. Вјероватно.
    Свака реакција сама за себе.
    Медатор коју види, стави.

12. Ću da vidim da učestvujem,volim takmičenja.Al isto sam malko glupav za rujakcije,kad posteri dodju na red pa i da se nadam nekoj nagradi :D
    Malo i da se podigne posećenost sajta,dobro je to.

13. Podržavam, samo da je novina neka.

Predlog je da uklonite ovo more Grand reakcija što ste stavili na tu listu, skontaće većina da je to kalup za pravljenje, pa ćemo se ugušiti u moru istih komentara na slične gifove.

14. http://i48.tinypic.com/241s1m0.gif

Bitno je prilagoditi marketing pravoj grupi posetioca.

15. Де реците Кајзену да склони то срање од рекламе, заклања нове дефиниције у горњем десном углу. Ја баш често волим одатле да долазим на дефиниције, вероватно нисам једини, а и неки баг је због тога ступио на снагу. Није му фора да толико пиша по дефиницијама, јеб'о те.

16. Стварно Казане, склањај овај банер. Узгледамо као румунски сајт.

17. Чуј, да склони банер. Па баш банер ће му и донети гомилу људи који ће да се укључе у прављење реакција, нове чланове, набити му посету и тако то.

18. Онда нек макар искључи за ауторе са значком, као и рекламе што су искључене.

19. Samo vam bre smeta nešto.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.