Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kako se zove kum muva? Muka
Nasilje! Modovi reagujte na pretnje!
Kupa se mali ciga na reci a neki klinci prolaze pored i viču: PAŠČE AHAHAHAH PAŠČE! Ciga ih pogleda i kaže: Neču pasti, neču!
Украдено са странице Бог хумора:
PUTOVAO ORAH BRODOM U ITALIJU! I KADA JE BROD KONAČNO PRISTAO U LUKU ZAZVONI MU TELEFON, KEVA GA TRAZI:
- PA DOBRO BRE SINE GDE SI TI, ŠTO SE NE JAVLJAŠ?
- ČEKAJ BRE KEVO DA SE ISKRCAM!!!
џДДДД
Седи Ивана Јордан у једном париском локалу, лажно се смеје Момчилу Грујичићу што гледа. Свуда око ње девојке се љубе, а она седи сама као горска вила.
Поред ње протрчава Заз и иде ка столу углу где седи Филип Жмахер и тражи му аутограм. Пружа руку и каже: Ж' СУИ ЗАЗ!
А Филип Жмахер ће: Ж-МАХЕР!
У другом углу седи Лејди Гага за клавиром и пева:
ЈУТРО ЈЕЕЕЕ!
ЈУТРО ЈЕЕЕЕЕЕ!
КАД ТЕ НЕМА БОЉЕ ДА СЕ НИСАМ НИ ПРОБУДИЛА...
Седе Никола Булатовић и Калдо и пита Калдо Николу Булатовића: "Кад ће бити онај твој концерт на Маракани?"
А Никола Булатовић каже: "Неће скоро. Од Цукића не могу да дођем на ред, распродат је годину дана унапред."
Седе познате звезде Гранда, Данијел Ђоковић, Далибор Ђошић, Аца Ранђеловћ и Саша Јовановић у неком сепареу и Аца Ранђеловић каже: "Не знам за вас, али мени је највећа звезда на естради Јелена Маринков."
Саша Јовановић значајно вртећи прсте дубоко уздахну па рече: "Шта знам... мени је важна да девојка лепо изгледа, а не само да је добра и паметна. Само Александра Ристановић и Гога Филиповић.
А Данијел Ђоковић ће: "Еееее... Ал' како је добра риба она Надежда Биљић! Ај у 200 марке да ће следеће године да напуни Маракану?"
А Далибор Ђошић ће: "Уууууу, Нада је врх! Идемо обавезно на концерт. Конобар! Још једну туру Швепс тоника овде за нас мушкарце, не за дечаке. И пусти нешто ново од Дулета Свилара, а може нешто и од Ивана Делчева, ако имаш."
ovde je fora da izmisliš vic, a ne ove silne ljude iznad xD
sede saša radulović i gonzo
gonzo : sasha ja sam čuo da u americi moraš samo da umreš i da platiš porez
sasha : tacnhno
gozno : pa vidim ti nisi ni umro tamo niti platio porez da li to znači da si demigod
sasha : da
gonzo : imash moj glas XD
hehehe picka ti materina
hahahah fender mu jebo kevu
sta li ti je fendere ovo
Labokv: Zasto sam banovan, neko ce da pogine
Moderatorka: Zato sto lazes da si psiho
Labokv: Pa sta, ja sam jednom slago, a Reme i Car lazu na forumu evo ima godina
Moderatorka: Labavi, govno u wc solji nije iznenadjenje, ali kad ga vidis na sporetu zacudis se.
ovde je fora da izmisliš vic, a ne ove silne ljude iznad xD
Нису то измишљени људи. То су све велике звезде наше естраде. ЏД
sta li ti je fendere ovo
Вицеви у складу са темом. Каква тема, такви и вицеви.
Седе Стевчо, Жајк и НиколаКГ и разговарају...
Стевчо: "Прија место модератора, неаш ти ту шта."
Жајк: "Ма само да се опет активира тема о историји, да дођем и покидам и ћао ђаци-прваци-грађани-сељаци, сајонара, мултибаћи, Тото Скилаћи!
Никола КГ: "Еееее... нема такмичења док га не организује Деки Аод..."
А негде у даљини Деки Аод купа се...
Hahah idi bre fendere udavih se
Da, umro sam od smija
Idu dve babe ulicom i guraju se koja ce u sredinu.
Idu dve babe ulicom i odose..
Svadjaju se tenk i zaba i kaze joj tenk : "Gledaj,bre, kako se.odvratna ruzna i krastava" A zaba mu odgovara: "Bar nemam kurac na celo"
Znate kako se zove ker koga ne vode na izložbe nego sam sebi organizuje takmičenje?
Pseto88 hahahah kapirate
idu dve babe ulicom i deda
ide sevidž kalifornijom i vidi švrcenegera i kaže u koja pička krv ti jebem