Глупи, измишљени вицеви!

1. Па глупи и измишљени. :Д

2. sedi glavni na ulici i naiđe franjo

3. ču franjo lol bolje da sam reko ivan

4. Ма боли вас курац што србија нема море, а шта ћемо са 1000000 не пријављених кинеза, брее!!!???

5. Ма боли вас курац што србија нема море, а шта ћемо са 1000000 не пријављених кинеза, брее!!!???

HAHAHAHAHA PREDOBRO :D

6. седи томдрил кад оно мерлин

7. сплетом околности, аутор Дуче (шо ми га полизо јуче), је како незванично сазнајемо опет користио дрогухероин названу ексери

8. хахаха јамајчанимне де сие

9. - Хајде мала пуши!
    - Нећу!
    - Ма пуши!
    - Па Нећу!
    - Онда изађи из кола.
    - Нећу!
    - Па онда пуши!
    - Добро хоћу...

10. Obrisao sam svoj prethodni post zato što sam podjebavao autora Dučeta.

11. a zasto ga nisi samo editovao xexexxe

12. e stvarno glavni nije ti u redu da podjebavas ljude preko interneta, pa mislim...stvarno...

13. Zato što u duši nisam loš čovek. Molim vas da mi preporučite sveštenika za ispovest, a da nije faca

14. Kaže, sede dva pedera u kadi, a ovaj jedan se bio posro pa kaže: JA TE VOLIM OD LJUBAVI SVA GORIM, PATIĆU I PLAKAĆU AL NEĆU DA MOLIIIIM...

15. послаћемо ти папу чим да оставку, ако већ није даооо...

16. Ide Duče ulcom, pridje mu neki lik i krene da ga smara kako je sinoć jebo.
    Smarač: desiDuče ja jebo sinoć
    A tek će Duče njemu:KUrac mi puče što si ti jebo juče

17. Седе два лика, а оно не седе, него неко дозива седпласа седе.

18. седим ја за компом. јако глупо.ето вица

19. IdudvaIdiJotaUlcomAjednOdNjihJeIdiJotAdrugiJeIdiojt

Buhahahabauhuahaubahauhauvbauhauhabuahauhvbau

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.