Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
i gleda prosečna srbenda komentar i pratnja makaronea a fazon što su makaronci sa bezsirom a ne sasirom kao što je Makaronac mislio, jer je loše mislio zato što se mnogo smeje na moie rasne fore o pigvinima i kitovima
i uleće u sobu makaroneovu fata i pita gde je prosečna srbenda a makaron će njoj pa gde će drugo prosečnma srbenda biti nego u kafani i fata se naljuti i zalupi vratima i priklješti dimije
a makaronac od snega obnevideo jer se smeje na fore i ode u kompiuter i podeli preko tvitera kafanu zavičaj, prikenja mu se i ode u wc da iskenja makarone. Kad se israo izleće iz keopsove pirmide sa rozim kačketom i natpisom ja sam djak ove škole, znam svoia prava; takodje, srbenda nije alkos kliče makaron i otvori zadnja vrata jer mu je boni žedan a srbenda ga pita pošto mu je kukuruz (šatro mu treba za tortu od makarona) makaronac izvadi sa zida džepni sat i kaže da će u novembru biti u decembru jer je PROMAJA
idem ti ja magistralom pored grada i nailazim na prosečnog srbendu sa psom i zaustavljam auto kako bih prišao da pomazim psa a ono taj prosečni srbenda me pogleda mrko i pretvori se u bivola i krenu prema meni a pas se otrgnu i skoči mi na galeriju od auta. Udari me bivo i polomi on rog a meni polomi laptop na leđima i počeh da mu jebem sve po spisku i on se sjeba i ode na drugu stranu rijeke kod nekog lika koji mi pokazuje kurčinu i govori kako će me naći u diskoteci za separeom sad u petak. Ulazim u auto i krećem u rikverc kad ono kuče izašlo i ja ga pregazio. Opet eto ti bivola i udara mi u auto i lomi svoj drugi rog a meni auto bio izbačen iz brzine pa me stjera niz liticu i prođoh pored onog lika što mi je kurac pokazivao i govori mi on kako nisam svjetla upalio i da se vežem. Nailazim na policiju i oni mi singaliziraju da skrenem na most i ja idem preko mosta kad ono ljudi skaču na glavu i prosečni srbenda mi skoči i polomi se i oni ga ubace u moje auto i kao da ga odvezem u bolnicu jer niko od njih nema 18 godina pa me kao neće ni braniti u petak kad me onaj bude napao u diskoteci. Idem ja i prosečni srbenda ispada iz auta i nailazi hitna i liječe ga a meni kao govore da odem na mjesto zločina i pronađem njegove zube i mobilni telefon da mu ga neko ne ukrade. Vraćam se nazad kad tamo moja dva jarana sjede i prate tekmu na tv-u i govore mi da zatvorim vrata jer su upalili uljani radijator pa 'ladim sobu.
Makaronac ume - makaronac zna najgluplje viceve
sta radi majmun u elektrani?
kolje bananu
blagosiljam prosečni srbendo
možeš ti da blagosiljaš kolko oćeš kad nema Milašina ali tranzistor je tranzistor a djon je djon, ne možeš mešati zvučniki i eurokrem kad neide tako zbo onih pingvina i kitova a olanik kaže banana grad banana tranzistor i banana medjufazni napon koreniztriputa manji od visine trave na makaron glavi jer se nešiša pravom mašinicom reko pantela
I doće Srbenda i kaže vi ste nula a srbenda je car jer on zna smešne viceve a vi ne znate
Ал сте смешни укурац.
IDE JUGOSLOVEN123 ULICOM I VIDI ZASTAVU 128 I IZDRKA
Ide žensko krme cestom i ugleda jazavca. Kae jazavac, jebo te otac šta ima!
Moj otac ima kontra navoj u odnosu na mene jerbo smo famelija, kae žensko krme.
Odobravam.
Ide Makaronac ulicom vidi ollanika i svrši.
Како канибал псује?
Једем ти матер!
Сретну се два човека.
Први каже: "Иначе?"
Други: "Е'о!"
Иду три човека улицом и виде мајку са дететом како проси. Прва двојица тужно завртеше главом и дубоко уздахнуше, трећи заборави да дише и умре.
Šeta Ciganka sa mužem i naleti na Muju, tek će njoj plavuša:
-Dobro, znači tako? Znala sam!
Šta kaže ker kad vidi mačku?
Na jednoj fudbalskoj utakmici sudija dosudi penal za bele. Žuti su bili ljuti i odluče da zakažu tuču sa zelenima. Na to će Mujo:
-Jebem li ti mater!!!!
- Ide cigan ulicom i upadne u šahtu, pa se prodere iz nje:
'' Majku mi jebem cigansku!!11''
ja izmislijo.
Previše je to dobro Dare da bi ti izmislio, ajde priznaj da je plagijat!!
nije plagijat majke mi
http://i.ytimg.com/vi/-_LFNcf-DYc/hqdefault.jpg
Чоколада, иначе ...
Бармен упласи и стога служи као његов чоколаду.Мишићав човек, задовољан, оставља без плате. Овај сценарио се понавља сваки дан у недељи.
После недељу дана бармен одлучи да реагује, а не да искористим ову неподношљиву ситуацију.
Следећег дана, мишићави човек улази у бар и објављује:
- Чоколада, иначе ...
- Или шта?
- Или сок од парадајза!
Играју Јовић и Рајковић финале ЛШ, дође Дринчић и угаси им компјутер.
Како деда игра фудбал?
Једва.