Врати србску земљу

  1. Dijelite srpsku zemlju na republike u kojima će vladati muslimanske hodže i šerijat? I to je plan u urađen u katastru. Koja je to izdaja. Ili nije, jer nema Srba u Srbiji.

  2. Pušido

    хехехехе

  3. Valdemar Ниси у праву. Грађанска класа пропада када се сељачине обогате и дођу у град, где одмах почну дизати куће на 5 спратова, уместо да се школују и дижу легате, музеје и задужбине. То се види и данас - има примера колико хоћете. Карић вам је један од њих. Сељачина.

    Историја градског друштва у Србији се завршила 1945. када су сељачине дошле на тенковима и пострељале ``буржује, капиталисте и колаборационисте``. Сада видимо да побијени Срби у градовима нису били ништа од наведеног, већ само згодна мета за отимачину личне својине, а од стране ``поштених сељака``. Гуњ остаје гуњ, чак и када обуче одело.

    Само се у Србији намеће ретардирани модел ``оплемењивања`` племените крви неплеменитом крвљу. Цела Европа има стриктна правила о овом злочину, јер просто речено, када укрстите липицанера и босанског теглећег коња, само сте укењали липицанера, а босанска рага остаје рага и даље.

    Или у преводу за оне писменије - Замислите принца Харија да се оженио неком сељанком из Житорађе. Сјајан допринос европском племству!

  4. Да би се манули препуцавања око сељачина, отворио сам тему о пореклу политичара, па молим да се пружи допринос разјашњењу зашто је политика у Београду толико накрадна и малоумна. Хвала!

  5. Историја градског друштва у Србији се завршила 1945. када су сељачине дошле на тенковима и пострељале ``буржује, капиталисте и колаборационисте``

    To malo škripi istorija, komunistički pokret vodili su intelektualci, Moša Pijade, Aleksandar Vučo, Rodoljub Čolaković, Koča Popović i slična gospodska deca. Komunizam je bio intelektualistički pokret, koji je upregao seljake da streljaju bivše gospodare. Ko da bi se seljaci toga sami setili, ma daj.

    Само се у Србији намеће ретардирани модел ``оплемењивања`` племените крви неплеменитом крвљу. Цела Европа има стриктна правила о овом злочину, јер просто речено, када укрстите липицанера и босанског теглећег коња, само сте укењали липицанера, а босанска рага остаје рага и даље.

    Pi jebem mu, nije čovek valjda kljuse? Moj ćale došao iz zaseoka Obadi kod Srebrenice, sad je dr-mr i autoritet u svojoj nauci... Ali šta ćeš, svejedno je kljuse tegleće bosansko... I nije dosta što je on kljuse, već od njega ništa dobro nije ispalo, pa ni ja nisam lipicaner, nego da nosam džakove, ništa i nije za mene bolje, hehe. Znaš, da sam žensko, ne bih ukrštao svoje gene sa tvojim lipicanerskim, da se slučajno ne bi desilo da dete bude ugojeni belac dobar za paradu koji zna samo da diže noge u tročetvrtinskom taktu.

  6. Лимару, који интелектуалци крв им ``интелектуалну``? Све антисрпска багра, штобисерекло - гоМна! Комунизам је био покрет багре против монархија, а где год је дошао само је направио геноциде и сјебао народима културу и традицију. Драго ми је што су комунисти сјебали сељаке и сада фурају тракторе из 70 и неке, што их сви прозивају и исмевају, јер нису заслужили боље. Село и треба да цркне, када је одлучило да убија ``господаре``. Ето, убили су господу и господаре. Данашња Србијица је резултат њихове малоумности.

    Да си и швајцарска банка, не бих са тобом укрстио ништа, хвала на понуди у сваком случају. Ништа лично. Поенту опет машиш, ваљда су глупе краљевске породице што се не мешају са гољама и гуњашима. Српски сељо зна боље.

  7. Šta ti imaš protiv bosanskih tegljača? Ti tegljači su sve zemlje na Balkanu izgradili, poserem se ja na te tvoje ustaško-slovenačke licipanere.

  8. ваљда су глупе краљевске породице што се не мешају са гољама и гуњашима.

    Pa da, samo što su ovde kod nas obe kraljevske dinastije izrasle iz opanaka, a nobles nastao od svinjarskih trgovaca. Daj šansu šljamu i ološu seoskom, možda nešto dobro ispadne od njih, možda se uzdignu. Strpi se, začepi nos kad prolaziš pored seljačine, ignoriši ga, sela i onako izumiru, nema više ko da se doseli u naš lepi Beograd, za par generacija svi ćemo biti urbani, bledunjavi, tanki, plemeniti i svirati Šopena kao Šopen lično.
    Granjka, ti si Valsinarb, ubeđen sam.

  9. Последњи прави Београђанин, тј. Београђанка је била жена којој је прадеда рођен у Београду, дакле била је 4. генерација, а умрла је 1987. године. Ја као праве Београђане признајем само оне чији су дедови и прадедови рођени пре Другог светског рата. Данас ми памет соле Београђани чије су деде и бабе долазиле из пичке материна, из свих крајева бивше Југославије после Другог светског рата.

    Дође после рата неки горштак са Динаре, са Козаре, са Романије, са Косова, са Дурмитора, са Вршке Чуке, види велику собу у нечијој национализованој кући у коју се уселио и заложи ватру на сред собе. Навик'о човек на огњиште, какав шпорет! То су били ти "комунистички" Београђани. И данас ми потомци таквих причају о сељацизму. Док су им родитељи шездесетих фурали рок, њихове деде и бабе су организовале прела испод Калемегдана. Урбано, нема шта. Изигравају ми Београђане, они чији су преци ишли на прело испод Калиша. Ко ми каже да је потомак Београђана рођених пре 1945., тај је за мене прави Београђанин. Све остало су дођоши јер је Београд град дођоша од већ поменуте 1945. године.

  10. Vi zaista niste normalni. Ako "biti Beograđanin" znači živeti u Beogradu i ponašati se pristojno i kulturno, jesti nožem i viljuškom, onda nije bitno odakle ti je askurđel ili odakle si ti. Moji roditelji su došli sa sela u Beograd, plus živim u Obrenovcu, a opet sam veći "Beograđanin" od nekog nafuranog majmuna krimosa sa Dorćola generacijama.

  11. Poslednji stari beograđanin se iselio iz beograda kad su Turci predali sve gradove Srbima, iljaduosamstošesetineke godine. Sve srpsko u Beogradu došlo je posle toga sa sela.

  12. Пази, Валдемаре. Ја сам дуго био у Београду, толико сам се добро адаптирао да су људи са факса коју су ме познавали и више од 3 године, нису могли да провале да нисам Београђанин. Ја сам се културно понашао, савршено правилно говорио, али то не значи да сам могао да будем већи Београђанин од неког сировог Дорћолца чији је деда био трговац пре Другог светског рата. А 5 година сам живео на Дорћолу, тик уз Дунав.

  13. Spasite nas neurbanog!

  14. Последњи прави Београђанин, тј. Београђанка је била жена којој је прадеда рођен у Београду, дакле била је 4. генерација, а умрла је 1987.

    хаха шта? озбиљно лупендање. како тако ултранепроверену инфо можеш уопште да бациш с том сигурношћу. прво то тешко да може да се зна, а друга ствар, ево ми га другар, 4. или 5. генерација, прадеда му изградио ону кућерину у хиландарској што се сад бразилски амбасадор башкари у њој.

  15. Давиде, ја сам ту ултра-непроверену информацију сам чуо од сестре из Београда још пре 10 година.

  16. Čuj, pravi Beograđani! Jaka mustra, biti BeograDŽanin, 'ebote. Budi ti klaber prvo, i to nivo tipa pro, pa posle nešto pričaj, eeee!

  17. прадеда му изградио ону кућерину у хиландарској

    pradeda mog ortaka zidao hotel Bristol pa nije Beograđanin, vratio se čovek lepo u Crnu Travu svojoj kući...

  18. Ovi što se lupaju u grudi kako su Beograđani ne znam kako ne pomisle kolika je Beograd provincija u odnosu na Rim, London, Pariz, Moskvu i tako te gradove. Ja nisam Beograđanin, jer sam iz Obrenovca, a i dok sam živeo na Zvezdari, nisam to bio, jer ne znam šta to znači.

  19. па нема она појма брате, мисим очигледо чим знам лика који побија то, а ко зна колико их још има. мисим пре свега је скоро немогуће проверљива информација. мораш да проведеш дане и дане у архиву града да би то утврдио, а притом део података од пре њњ2 је изгубљен.

    брусе па јесам ја реко да овај није београђанин ил шта. није се нигде лик враћао.

  20. mo me nervira kad ste ovako ozbiljni na trol temi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.